- Resmi Gönderi
Bu kanaate nasıl vardınız ? :D emcwf nin son güncellemesine göre perşembe ve cuma çok hafif kar geçişleri var.Cumartesi ve pazar ise il genelinde ortalama yağış bekleniyor. İnsanları beklentiye sokmayın.
Yeterli mi ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu kanaate nasıl vardınız ? :D emcwf nin son güncellemesine göre perşembe ve cuma çok hafif kar geçişleri var.Cumartesi ve pazar ise il genelinde ortalama yağış bekleniyor. İnsanları beklentiye sokmayın.
Yeterli mi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeterli mi ?
Accumulated 20 cm miş , okey. 6 günde 20 cm yüksek değil bence.
Accumulated 20 cm miş , okey. 6 günde 20 cm yüksek değil bence.
Ben yüksek demedim ki yazımı iyi okursanız 20 cm doğusu daha şanslı dedim bunun neresinde boş yere beklentiye sokma olayı var modele göre yazdım
Kaldıki benim hiç bir yazımda böyle şeyler bulamazsınız
Kanıt istediniz attım
Yazınızı iyi okudum . Ecmwf süper geldi ve hafta sonu sağlam kar yazmışsınız. Size iyi günler ve değerlendirmeler diliyorum
Ben yüksek demedim ki yazımı iyi okursanız 20 cm doğusu daha şanslı dedim bunun neresinde boş yere beklentiye sokma olayı var modele göre yazdım
Kaldıki benim hiç bir yazımda böyle şeyler bulamazsınız
Yeterli mi ?
Accumulated olarak 6 günde 20cm olması sizi heyecanlandırıyor herhalde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeterli mi ?
Accumulated olarak 6 günde 20cm olması sizi heyecanlandırıyor herhalde
20 cm beğenmiyorsunuz galiba biz kar delisiyiz havada bile görsek heyecanlanırız sizi heyecanlandırmıyorsa Bilemem iyi günler dilerim
Angorali kimseyi boşyere beklentiye sokmaz kimseyi ne gorurse onu söyler yorumlar
Bu kanaate nasıl vardınız ? :D emcwf nin son güncellemesine göre perşembe ve cuma çok hafif kar geçişleri var.Cumartesi ve pazar ise il genelinde ortalama yağış bekleniyor. İnsanları beklentiye sokmayın.
Arkadaşlar Angora İç Anadolu Bölge Sorumlusuydu, yoğunluğu sebebiyle görev değişikliği yapıldı. Buraya bir değerlendirme yapıyorsa dikkate alalım ve eleştirirken biraz daha sakin davranalım lütfen
Ecmye kalsa şu ana kadar eskişehirde kuvvetli kar olmalıydı öğleden önce ama daha azıcık kar bile yağmıyor sıcaklık da yeterince düşük değil modeller yağış tutarlılığı konusunda fazla kararlı olmaz özellikle iç bölgelerde
https://kartakip.ankara.com.tr/kamerali-araclar
bayğazarının oradaki 06 dv5496 araç izleyin müthiş kar var
Ankara trafik radar Instagram sayfasına bakıyorum Güdül, Kızılcahamam, Çamlıdere kara gömüldü yollar kapandı. Bizim Yakupabdal iki yıldır geç kar alıyor. Önceden Kızılcahamam la aynı olurdu
Bugün Ankara yukarı dikmen 8:40 civarı. .
100.yıl- söğütözü civarlarında üç gündür tık yok. Hava buz gibi ama grapuel tarzı birkaç yağış geçişinden başka bir hareketlilik olmadı.
Çankayadan anlık bildiriyorum tipi şeklinde atıştırıyor lakin beyaz örtü mü ? Hiç sanmam
100.yıl- söğütözü civarlarında üç gündür tık yok. Hava buz gibi ama grapuel tarzı birkaç yağış geçişinden başka bir hareketlilik olmadı.
Lafımın üstüne şu an lapa lapa kar yağıyor. Hava 1 derece. Tutar mı bilmem ama izlemek bile keyif verici.