- Resmi Gönderi
Konumumda hafif kar yağışı başladı il geneli yağışlar olacaktır öğlen biraz daha artabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonumumda hafif kar yağışı başladı il geneli yağışlar olacaktır öğlen biraz daha artabilir
Çok güzel yağıyor örtü bile oluştu
Ankara'da hoş bir kütle dolaşıyor. Kar yağışı hafif-orta arası olsa da hava sıcaklığı - 3 derece olduğu için yağan kar anında tutuyor.
Bu da kar örtüsü.
Kırıkkale'de seyirlik kar yağıyordu ardından güneş açtı 😂
Kütleler giriş yapıyor Ankara açık yeşil kütleler yaklaşıyor ilerleyen saatlerde Kırıkkale'ye de gelecek.
GFS
ECMWF
Arkadaşlar merhaba. Gfs Ecmwf karşılaştırması yaparsak eğer gfs modeli batılı ısrarı var. Ecm bizim için daha uygun daha doğulu çıktı sunuyor,biraz daha doğulu olsa bölgemizi gömer geçer yine bu hâliyle de fena değil. Modellerde hala mutabıklık yok bu sistemi ecm çözecektir bugünki keza çıktılarda gfs nin ecmwf ye yavaştan ayak uydurduğunu görebiliyoruz. Ortak noktayı bulacaklardır o yüzden şimdilik beklentimiz çok düşük tutalım bölge olarak.
Yarınki sistem için de konuşmak gerekirse diyagram %100 e ulaşmış. Ankara böyle sistemleri sever yarın sürpriz örtü bekliyorum inşAllah
Haftasonu mgm karla karışık ikonu koymuş şahsen mgm ye ben sıcaklık konusunda pek güvenemiyorum
İcon Ankara için çok iyi şuan yağış konusunda
İcon Ankara için çok iyi şuan yağış konusunda
Yağış konusu iyide soğuklar sıkıntıda herşey AB bağlı eğer Yozgat’ın yanı da n tırmanışsa geçerse gömer geçer
Yağış konusu iyide soğuklar sıkıntıda herşey AB bağlı eğer Yozgat’ın yanı da n tırmanışsa geçerse gömer geçer
ecm yi gördünüzmü sizce nasıl şuan
ecm yi gördünüzmü sizce nasıl şuan
Güzel gelişme olmuş ben beğendim
Ecm mükemmel çıktı gfs de dönerse ki dönecek diye umuyorum çünkü diyagram bunu gösteriyor önümüzde 4 günlük güzel bir sistem olacak inşallah
Bu arada yarında en az iki üç cm ilk kar yapacak bir sistem daha geliyor sabah buradan takibini yaparız sorumlumuz Yasin71 bizi bilgilendirecektir 😎