Ecmwf 72 güzel geldi
şuan iyi gidiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcmwf 72 güzel geldi
şuan iyi gidiyor
Ecmwf 72 güzel geldi
96 nasıl abi
96 nasıl abi
Ecmwf güzel gidiyor fakat sıcaklık sorunu olabilir cumartesi ab yi daha doğulu verdi bizi soluna aldı
Yağışları biraz kısmış AB fazla doğuda kaldı ama fikir güzel en azından soğuk çok iyi
çok azaltmış yağışları
çok azaltmış yağışları
Düzelir daha merak etme
Sabah 40 cm veren akşam 5 cm veriyor ecmwf de bu kadar döneklik beklemezdim ama düzelecektir diye umuyorum.
Herzaman diyorum bizim işimiz ab nin konumuna bağlı efsane sistem kestaneye dönüşebilir o yüzden beklentiyi hep düşük tutalım arkadaşlar.
çok üzüldüm. bence en fazla 10 cm görür 3 günde
Daha önce de dedim Cuma akşamına kadar çok değişimler olacaktır sanki bu haliyle gelecekmiş gibi düşünmeyin yarın akşma kadar takip ederiz sonrasında da artık ne gelirse sistemi yaşayıp zevkini süreriz nasibimizde ne varsa onu alırız
Ecmwf nin yeni güncellemesi çok kötü değil mi?
Ecmwf nin yeni güncellemesi çok kötü değil mi?
O kadar kötü değil ortalama 15 cm alırız
30-40 lardan buraya geldik ya o çok üzdü .. değişme imkanı var mı olumlu yönde? Yoksa belli mi artık 3 aşağı 5 yukarı
30-40 lardan buraya geldik ya o çok üzdü .. değişme imkanı var mı olumlu yönde? Yoksa belli mi artık 3 aşağı 5 yukarı
Değişim her zaman vardır bu akşam ki güncellemelerden sonra üç aşşağı beş yukarı bişeyler söyleyebiliriz zaten yarın gece sistem girişi başlıyor
Gfs öğle güncellemesi çok çok iyi geldi, bakabildiniz mi?