Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Gfs öğle güncellemesi çok çok iyi geldi, bakabildiniz mi?

Yağışlar hemen doğuya kayıyor açıkçası çok da iyi değil güncelleme ama yine de buna şükür diyoruz ortalama 15 cm alırız. Doğumuz daha şanslı Kırıkkale Ankara'ya göre şanslı duruyor sisteme bir gün kaldı akşamki güncellemeler son umutlar bakalım ne gibi değişiklikler olur göreceğiz

• Ama cumartesi günü rüzgar da sert esecek . Evet çok uzun kalmıyor ama yoğun bir tipi oluşacak.

Bence de , Şehir merkezi 10-15 cm yüksekler de 15-20 cm i görür bence bu güncelleme ile . İnşallah daha da uzun kalır ve 30 cm leri görürüz :)

• Resmi Gönderi

Ama cumartesi günü rüzgar da sert esecek . Evet çok uzun kalmıyor ama yoğun bir tipi oluşacak.

Bence de , Şehir merkezi 10-15 cm yüksekler de 15-20 cm i görür bence bu güncelleme ile . İnşallah daha da uzun kalır ve 30 cm leri görürüz :)

İkinci siklon olursa bugün control verdi pzt tekrar yağış başlar o zaman 40 cm hayal olmaz 🙃

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

Bu arada 24 25 gibi diyagramda yağış senaryoları artmaya başladı önce Cumartesi yaşayalım bi Yandanda onu takip ederiz

• Yağışlar artmış beğendim açıkçası

Vallahi çok sevindim ben de ama Ecmwf tabii ki kısa vadede çok daha istikrarlı biliyorsunuz. Saat 22 gibi çok güzel veriler alacağımızı düşünüyorum ki kolay kolay hissetmem :)

• Hocam Ecmwf ikinci siklonu getirir mi sizce?

Neden olmasın ki gfs güncellemesi umut ışığı yaktı aslında ab patlıyor ama ekmeği Anadolu'nun güney ve doğusu yiyor 25 26 tarihlerine daha çok olduğu için yağışların daha çok değişeceğini düşünüyorum. Haftasonu takip edeceğiz ab biraz daha doğulasa o soğuklarla gömülürüz. Ben ama gfs nin bu haliyle gelmesini çok isterim

• Neden olmasın ki gfs güncellemesi umut ışığı yaktı aslında ab patlıyor ama ekmeği Anadolu'nun güney ve doğusu yiyor 25 26 tarihlerine daha çok olduğu için yağışların daha çok değişeceğini düşünüyorum. Haftasonu takip edeceğiz ab biraz daha doğulasa o soğuklarla gömülürüz. Ben ama gfs nin bu haliyle gelmesini çok isterim

keşke gfs dediği gibi olsa ama gfs tutarsız ya uzak mesafede gfs daha iyi