Rezalet çıktı maalesef
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Cumartesi pazar en kötü 10- 15 cm olur pzt gelirse ikincisi kafadan 10 cm ordan gelir güzel bir sürece giriyoruz
-
Çokta rezalet değil hocam soğuklar artmış az yağış azalmış oda daha değişir
Evet hocam ilk siklon için demiştim yanlış anlaşılmasın
-
Nasıl geldi Ecmwf ben bakamadım? Kötü yönde gelişmeler ?
-
- Resmi Gönderi
Herkese tekrardan merhaba dostlar Karın kokusunu alınca direk buradayım.Biraz geç kaldık ama
Merhaba , hosgeldin
Kar var ama beğenen az işte ..Bence İyidir
-
Konumum yenikent 10 cm üstü kar alır mı
-
Ben şimdi bakabildim , merkez 10 cm i yüksekler de 20 yi bulur diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz
-
Arkadaşlar gfs gece güncellemesi yağışı arttırmış gayet güzel
-
İnşallah sabah daha güzel görüntüler Görürürüz 🤝
-
Ecm gayet güzel gelmedi mi?
-
- Resmi Gönderi
Ecm gayet güzel gelmedi mi?
Güzel geldi artık söz radar takibinde bu akşam başlıyoruz bakalım
-
Bugün akşam saatlerinden itibaren uzun soluklu soğukların ve yoğun kar yağışının etkisine giriyoruz hiçbir zaman kar harıitalarına inanmayan biri olarak söylüyorum eğerki sağlam nemi yakalarsak 2011 i geçebiliriz bkz hatta o tarihte MGM bile bu kadar yoğun kar beklemiyordu konumum da 1 metre kar vardı dediğim gibi sıcaklık okey bir de üstüne nemi yakalarsak Ankara için tam bir BEYAZ GÜZELLİK diyebiliriz şimdiden hepimize iyi takipler, takip yapalım ama dediğim gibi Ankara tahmin edilesi en zor şehirdir bence kar haritalarına bakarak üzülüp sevinmeyelim tadını çıkaralım Herkese İyi Günler Dilerim 😊😊❄❄❄❄🥶🥶🥶🥶🥶
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ankaraya gelen bir kütle var
-
Başlıyoruzzzz🤩❄️❄️❄️
-
Başlıyoruzzzz🤩❄️❄️❄️
başladı
-