Konumumda kar başladı ❄️
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bu kısa süreli kar etkili oldu konumum bem beyaz asıl çümbüş gece
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MGM uyarı geldi Ankara, Yozgat Kırşehir Çorum Amasya yoğun kar (10-20) cm Konumuma Kırıkkale'ye 20 ve üzeri ❄️😎 heyecanlandım başlıyoruz
-
Artık sistem Türkiye'ye epey yaklaştı hatta kar atıştırmaya başladı bile. Birkaç gün sabahlayacağız gibi görünüyor
Ankara'ya birkaç gün orta kuvvette kar alacağız ve bu kar toplam 10-20 cm birikim yapabilir mgm'nin dediği gibi, üstelik yağışların sonu başlayan ayazla bu birikim bir süre varlığını koruyacak hatta şubat başına doğru miktarı artabilir.
Modeller bu gece yarısı Ankara ve Kırıkkale'nin üstünde kar bulutlarının dolanacağını gösteriyor.
Üstelik bu yağış GFS'ye göre Cumartesi akşamında artacağa benziyor.
ICON da benzer ifadeler gösteriyor
Kısaca rekor kar yağışı alacak değiliz fakat tüm Türkiye'yi etkileme potansiyeli olan bu sistem bize kışa yakışır bir kar örtüsü sunacak. Bu saatten sonra model analizini bırakıp sadece radar takibi yapmak gerekiyor. Umarım her bölgedeki insan tatmin edici bir kar alır
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Konusuz adam inşallAh herkesi mutlu eder ❤️
-
- Resmi Gönderi
Emeğine Sağlık Sana Bir Konu açmak lazım
-
- Resmi Gönderi
Angora Yasin71 Konusuz adam melihgkc elinize sağlık
-
Mamak anlık 3.
keciören 1,3
cubuk -2,7
sincan -1,1
pursaklar 0,4
Bazı noktalarda ısınma mevcut şehrin kuzeyi ve doğusu normal
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Radar dolmaya başladı bir saate başlıyoruz 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Radar dolmaya başladı bir saate başlıyoruz 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. çayımı demledim bekliyorum hocam
-
2011'de ilk defa Ankara'ya gittikten sonra 2011 2012 kışını yaşamıştım. Dedim ben nereye geldim bu ne güzellik 😂 aşağılar yağmurlu olsa Beytepe'ye çıkınca kar var her koşulda kar var. 😂 Kesimtilerle 4.5 yıl falan bulundum Ankara'da ama öylesi denk gelmedi.2014 Aralık ayıydı yanılmıyorsam 2 saatte 10 cm kadar birikim yapmıştı sonra anında ayaz buz. Dışarı fırlamıştık bir kaç arkadaş cebeci de yokuşlarda ne kaymıştık. 😂 Sonra gören geldi gören geldi. 😂
-
- Resmi Gönderi
2011'de ilk defa Ankara'ya gittikten sonra 2011 2012 kışını yaşamıştım. Dedim ben nereye geldim bu ne güzellik 😂 aşağılar yağmurlu olsa Beytepe'ye çıkınca kar var her koşulda kar var. 😂 Kesimtilerle 4.5 yıl falan bulundum Ankara'da ama öylesi denk gelmedi.2014 Aralık ayıydı yanılmıyorsam 2 saatte 10 cm kadar birikim yapmıştı sonra anında ayaz buz. Dışarı fırlamıştık bir kaç arkadaş cebeci de yokuşlarda ne kaymıştık. 😂 Sonra gören geldi gören geldi. 😂
Güzel anılarınızı eksik etmeyin
Bu konuya da arada atalım kaynamaz ve kalıcı olur hikayelerimiz
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Alçak basıncın etkisini göstermesiyle sıcaklık biraz yükseldi sanırsam? Çankaya'da sıcaklık 3 dereceye çıktı 😅
-