Alçak basıncın etkisini göstermesiyle sıcaklık biraz yükseldi sanırsam? Çankaya'da sıcaklık 3 dereceye çıktı 😅
umarım yağmur olarak başlamaz😅😅😅😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAlçak basıncın etkisini göstermesiyle sıcaklık biraz yükseldi sanırsam? Çankaya'da sıcaklık 3 dereceye çıktı 😅
umarım yağmur olarak başlamaz😅😅😅😅
beklenenden çok yükseldi 1-2 arası beklenirken 3.3 oldu
Batı ve kuzey de oturanlar dışarıda bir hareket yok mu? Radarda görüntü var
galiba yoğun kar ları 1100 hatta 1200 rakım altındakiler k.k.y veya yağmur olarak alıcaklar
Batı ve kuzey de oturanlar dışarıda bir hareket yok mu? Radarda görüntü var
100.yılda hafif bir rüzgar var. Hava da yumuşak ve yağışa elverişli fakat sıcaklık şu an için bi tık yüksek, 3.6 derece ve 4'e doğru yol alıyor, herhangi bir yağış yok.
Ankara'nın kuzeyinin üzeri karardı görebiliyorum
çankaya 3.6 ya yükseldi
Radarda görüldüğü kadarıyla bir kütle yaklaşıyor merkeze. Ama ısınmaya bağlı olarak kar mı sulu kar mı nasıl alacağız şimdilik meçhul 🙂❄️
Kazan da kar tutmaya başlamış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Burası 4 dereceye çıktı. Yakında başlarız diye ümit ediyorum
Konumum efsane yağıyor direk kar başladı devam ediyor
Konumum efsane yağıyor direk kar başladı devam ediyor
hayırlı olsun artık bizede gelsin
hayırlı olsun artık bizede gelsin
Evet bekliyorum ben de ❄️ sıcaklık halen 4 derece ve yağış yok fakat Eskişehir dolaylarında ve Ankara'nın kuzeybatısında kar başlamış. Merkeze gece yarısı anca girer galiba.
Evet bekliyorum ben de ❄️ sıcaklık halen 4 derece ve yağış yok fakat Eskişehir dolaylarında ve Ankara'nın kuzeybatısında kar başlamış. Merkeze gece yarısı anca girer galiba.
düsmeye başlayacak yağışla birlikta büyük ihtimal ama yağmur veya kky başlar yağsada tutmaz gece sabah soğuğu yakalarsak iyi