Kaç yaşındasınız? Ergenliğin son evresi mi? Sistem konumunuza yaramıyorsa ne yapalım?
sen kimsin? burada konuşma seni neden ilgilendiriyor?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKaç yaşındasınız? Ergenliğin son evresi mi? Sistem konumunuza yaramıyorsa ne yapalım?
gece 12 ye kadar yağacak mı yağışımız? bir de bu yoğunlukta mı yağacak?
Ben sitenin kurucu üyesiyim ? Kim olduğumu öğrendin mi? Eleştiricekseniz düzgün bir Üslüp ile eleştirin. Her türlü eleştiriye açığız.
ankaraya efsane kar yağıyormuş galiba şuan
ankaraya efsane kar yağıyormuş galiba şuan
Şu an gayet güzel
Ankara daha 10 15 cmlik kar alacak durun 😂 zoort
örtü yalan mı oldu?
görse görse 2-3 cm alır kapatırız o zaman benim anladığım. son yılların en büyük sistemine bak sen
en büyük sistemmiş hahahahahahah
seninle sağlam uğraşırım da halim yok.
Güzel olmuş yorumlar masaallah..
Bizde hep uğrar sizlere beğeni atmaya çalışırız,her türlü yağış alınca sizler kadar seviniriz.
Sistem ne zaman başladı bitti?
E BAKAM
Zamanı yeni başlıyor ve aksiyon yurtta devam ediyor.Kim ne kadar kar görür bilemeyiz ama boş geçmez...
Tipi şeklinde yağıyor. Sıcaklık donma noktasında.
Görüş mesafesi baya düşük gibi iyi yağıyor maşallah.
Yasin71 bu bana yetti gerisi senin 😊🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
30 KM Öteye gelir mi dersin abi :D
Bu geceki ve Pazar günkü kar yağışı hatırı sayılır bir birikim ekler mi mevcut örtüye? 🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hay maşallah abi ağaç devrilecek eli kulağında duruyor 😎❤️
Yerguney abi rekor kar yağışı alamasak da hatırı sayılır bir kar var çok şükür 😎
Bu geceki ve Pazar günkü kar yağışı hatırı sayılır bir birikim ekler mi mevcut örtüye? 🙂
Ekler
Arkadaşlar kusura bakmayın işten dolayısıyla giremedim çok stresli gün geçmiş dediğimiz gibi sistemler sistem anında bile değişkenlik gösteriyor bugün öğlene kadar yağmur aldık şimdi kopuş zamanı geceye kadar devam