Arkadaşlar kusura bakmayın işten dolayısıyla giremedim çok stresli gün geçmiş dediğimiz gibi sistemler sistem anında bile değişkenlik gösteriyor bugün öğlene kadar yağmur aldık şimdi kopuş zamanı geceye kadar devam
Fotoğraf gönder abi ❄️🙃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar kusura bakmayın işten dolayısıyla giremedim çok stresli gün geçmiş dediğimiz gibi sistemler sistem anında bile değişkenlik gösteriyor bugün öğlene kadar yağmur aldık şimdi kopuş zamanı geceye kadar devam
Fotoğraf gönder abi ❄️🙃
Arkadaşlar kusura bakmayın işten dolayısıyla giremedim çok stresli gün geçmiş dediğimiz gibi sistemler sistem anında bile değişkenlik gösteriyor bugün öğlene kadar yağmur aldık şimdi kopuş zamanı geceye kadar devam
hocam kaça kadar yağar sizce? radara baktığımıda 12 yi geçer gibi duruyor sanki ne dersiniz
Kırıkkale şakır şakır 3.7 derece yağmur yağıyor 😆
burada da aynı anca gece doğru olur
hocam kaça kadar yağar sizce? radara baktığımıda 12 yi geçer gibi duruyor sanki ne dersiniz
2 saate doğuya doğru hareket edecek gece 2 ye kadar hafif orta devam eder yarın tekrar devam
Biz bu gün çok çektik ondan siz de bu gece rüzgar kuzeye döner iyi koprsınız
Tipi şeklinde ince ama kuvvetli ve sık yağıyor. Dışarıya çıktım kar gerçekten yumuşak ve sağlam 😀 gece yarısına kadar böyle yağarsa süper. Şimdiki haliyle bile gayet iyi.
Biz bu gün çok çektik ondan siz de bu gece rüzgar kuzeye döner iyi koprsınız
Hocam şu an soğuk cephe girdi başladı kar tekrar 5 dakikada doldurdu yerleri
23:00 da tekrar yoğunlaşacak gibi kar yağışı şuan ki hali 5-6 cm arası
Kar şu an durdu, 10 cm örtü var 😀
Kar şu an durdu, 10 cm örtü var 😀
düşünsene yağışın ilk geldiği andan itabaren kar olduğunu yağmur olmasaydı 20-30 cm olurdu bunada şükür
Hayırlı olsun Ankara'ya
Mgm hareketli radara göre batıdan gelen bir kütle görünmüyor. Sizler nasıl değerlendiriyorsunuz durumları ?
Mgm hareketli radara göre batıdan gelen bir kütle görünmüyor. Sizler nasıl değerlendiriyorsunuz durumları ?
Muhtemelen yeni kütle oluşumları gerçekleşebilir çünkü şu an batıdan gelen bir kütle göremedim ben de. Yarın hafif-orta kuvvette kar alacağımızı gösteriyor gibi modeller.