gardasim eskisehirede varmı biseyler
Kütleler çok hızlı ilerliyor yağıp geçti şu anlık oluşum yok oralarda gardasm
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgardasim eskisehirede varmı biseyler
Kütleler çok hızlı ilerliyor yağıp geçti şu anlık oluşum yok oralarda gardasm
Tipi şeklinde başladı Kırıkkale kopuyoo
Gözleriniz aydın olsun arkadaşlar
Görüş mesafesi kapandı beklenenden fazla kar yağıyor şu an 😎
ankara 10 cm i geçti
Görüş mesafesi kapandı beklenenden fazla kar yağıyor şu an 😎
Kar yağışıni samsuna coruma kadar gonderdin gardasim galiba göz gözü gormuyo burda
İlk defa böyle bir yağış görüyorum şu an 10 15 cm oldu 😎
Kar yağışıni samsuna coruma kadar gonderdin gardasim galiba göz gözü gormuyo burda
Gözün aydın gardasım burası da müthiş yani ilk defa böyle kar yağışı görüyorum. En son 2011 falan galiba
Serkannnn sen nerde oturuyordun Eskişehir mi samsun mu ? 😂 Az önce Eskişehir'i sormuyor muydun
Beklenenden epey fazlasını aldık. 7-10 cm kadar birikti kar. Şimdi tipi yavaşlıyor, kütle doğuya kayıyor. Güzeldi, seyirlik değil ciddi bir kar yağışıydı ve uzun sürdü 😄
Kar yağışı kesilince sis tekrardan yüzünü göstermeye başladı.
Dün gece 4'e kadar aralıksız sürdü tipi. Ben uzun zamandır kar yağışını bu kadar yoğun görmemiştim 🙂 10-15 cm kadar birikim oldu.
Cuma-Cumartesi arası tekrar bir hareketlilik var ama bir tık daha zayıf görünüyor.
Önümüzdeki iki gün sıcaklık 1-2 derecenin üzerine çıkamayacak. Sonrasında kısa vadeli bir sıcaklık artışı gözüküyor.
Şehir merkezinde yoğun bir sis var
Şehir merkezinde yoğun bir sis var
Afyon merkezde de göz gözü görmüyor..
Video çektim kar yağışı var sanılır flaş ile cok belli oluyor.
Fotoğraf ta bile belli sis ama video da kar gibi hareketi belli oluyor.
Afyon merkezde de göz gözü görmüyor..
Video çektim kar yağışı var sanılır flaş ile cok belli oluyor.
Fotoğraf ta bile belli sis ama video da kar gibi hareketi belli oluyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Aynı şeyi düşündüm ben de. Başta tipi zannettim. Yağışlar kesilince hep böyle oluyor iç kesimlerde ne yapalım
Tünaydın herkese 😀 galiba bu gece bir hareketlilik var.
Hava sıcaklığı Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan bu gece donma noktasına düşerse 2-3 cm'lik bir kar yağışı alabiliriz fakat sıcaklığın durumu şu an için oldukça dengesiz. 0'a inerse hoş bir kar alabiliriz ama 2-3 derecelerde takılırsa karla karışık yağmurla işi bitiririz.
Bu atağın geçtiğimiz Pazar günü bizi şaşırtan şiddetli kar yağışı kadar tatmin edici olmayacağını düşünüyorum fakat halen sürprizlere açık durumdayız.
Şimdilik arkanıza yaslanabilirsiniz.
İyi günler 😀