ikonun son güncellenmesi iğrençç kusucaktım
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Beklenen yağış yağmur olarak gelecek gibi duruyor bu sıcaklıklar kar yapmaz gibi pek ümidim yok
-
Bu meteoroloji kurumunun ne yaptığınızı anlayan var mı Allah aşkına ? İşi bilen adam hiç mi yok adamlar ne sıcaklığı biliyor ne bir şey; kafalarına göre ikon koyuyorlar, açıkçası benim bu sistemden umudum yok,olursa da sürpriz olur. Sıcaklıklar baya yüksek seyrediyor gece geç saatlerde kar seviyesine düşebilir ama onda da yağışımız olmaz, yoğun kar nerdeymiş hani ?
-
Arkadaşlar selam bildiğiniz üzere bugün öğlen sıcaklık 11 dereceye çıktı fakat rüzgardan dolayı hava soğuk hissedildi. Dolayısıyla bu sistem daha doğrusu sistemin son kırıntısı çok da etkili değil çünkü zeminin kar tutma sıcaklığına düşmesi için yeterli zaman yok. Akşam saatlerinde yağışı yağmur olarak alacağız, yağışın kara dönmesi gece 2-3 civarında olacak gibi görünüyor. Kar yağışını gerçekten güzel alacağız fakat sıcaklık sınırda dolaştığı için önemli bir birikim almamız pek olası değil. Onun dışında gece uyanıksanız seyirlik kar izleyip keyfinize bakabilirsiniz. Belki ince 1-3 cm'lik bir birikim oluşabilir ama beklentiye girmeyin yine de
Onun dışında mgm bence hava tahmini açısından pek tutarlı değil. Onun için mgm'yi sadece havadaki son durumu, rüzgar şiddetini ve anlık sıcaklığı takip etmek için kullanmanız hayal kırıklığına uğramanızı önler
Barajlara ek yağış sağlanacağı kesin, sabah saatlerinde buzlanma olabilir dikkatli olun.
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Konusuz adam hocam mgm bende sadace radar sıcaklık takibi için kullanıyorum sıcaklık anca gece saatlerinde kar değerlerine iniyor bu sefer batı Ankara daha şanslı gibi işin ilginç yanı hiç bir modelde mutakabat yok en iyisi radar sıcaklık takibi
-
- Resmi Gönderi
Burası 0 ⁰C şu an, hafiften yağmur yağıyor ama rüzgar şiddetli ve yönü çok değişken. Kara dönerse haber veririm, bu arada Ankara şehir merkezinin üzeri kısmen bulutlu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eskişehir yağış girişiyle baya düşmüş sıcaklık kara döndü. İlerleyen saatlerde buraya ulaşacak kütleler gece özellikle Ankara rakımı yüksek yerler güzel kar yağışı alır.
-
- Resmi Gönderi
Burda kar başladı, şehir merkezinin de üzeri kapandı
-
- Resmi Gönderi
Gece 2-3 gibi anca başlar
-
Şehir merkezinde orta şiddette yağmur var. Hava epey soğuk hisssedilse de sıcaklık 7 derece. Sıcaklığın donma noktasına inmesine daha çok var bence. 2-3 saat daha yağmur alır merkez.
-
Dün gece hiç kar yağmamış merkeze. Sabah ve öğlen azıcık kar attı sadece. Hissedilen sıcaklık oldukça düşük, rüzgarla birlikte sulu kar var.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. An itibariyle
-
- Resmi Gönderi
Maşallah maşallah, güzel yağışlar olsun inşallah
-
- Resmi Gönderi
1100 rakımda kar yağışı paylaşımları var Ankara'dan.
Ses verin arkadaşlar..
-
Biz şakır şakır yağmur aldık maşallah iyi yağdı
-