Mart ayına göre ciddi bir soğuk dalga geliyor. Kuzeyden Türkiye'ye yöneliyor. Fakat yağış yakalayacak mıyız yoksa bir hafta kuru ayaz mı yiyeceğiz bakalım.
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Mart ayına göre ciddi bir soğuk dalga geliyor. Kuzeyden Türkiye'ye yöneliyor. Fakat yağış yakalayacak mıyız yoksa bir hafta kuru ayaz mı yiyeceğiz bakalım.
Allah'ın izniyle yağış da soğukta denk olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ankara Çiğdem civarında bir park.
-
Ankara merkezde su oranı düşük hafif-orta kuvvette bir kar yağışı var. Bu kar, gerek kuru olmasından gerekse günlerdir ayazla sokakların buza çekmesiyle, zemine hemen tutunarak ince bir örtü oluşturuyor.
Bu ince örtü sabah saatlerinde donarak kayganlaşabilir, yarın araba kullanacaksanız dikkatli olmanızda fayda var 😀.
-
Bu mgm gerçekçten komedi kar ikonları koymuş yağarsa diye 😂 hiç sanmıyorum, umarım yanılan biz oluruz bi sürpriz yaşarız. Artık gerçekten bu kadar şanssız şehir olamayız ya her yer kar alırken bizim kuru soğuk yememiz can sıkıyor..
-
Bu mgm gerçekçten komedi kar ikonları koymuş yağarsa diye 😂 hiç sanmıyorum, umarım yanılan biz oluruz bi sürpriz yaşarız. Artık gerçekten bu kadar şanssız şehir olamayız ya her yer kar alırken bizim kuru soğuk yememiz can sıkıyor..
Bahtı kara Ankara... Karadeniz kara gömülürken biz yine günlük ve yerel bir kar yağışının ardından ayaz çekeceğiz gibi duruyor. Yani kar soğuğunu biz çekeceğiz, sefasını başkaları...
-
Geceden bu yana ara ara seyirlik kar yağışı devam ediyor Kırıkkale'de, yüksek kesimlerde de güzel kar var 🙂
-
Lapa lapa bir kar yağışı var dışarıda oturdum keyifle seyrediyorum. 🙂
-
- Resmi Gönderi
Lapa lapa bir kar yağışı var dışarıda oturdum keyifle seyrediyorum. 🙂
Gözün aydın devam devam Haziran a ne kaldı şurada
-
Gözün aydın devam devam Haziran a ne kaldı şurada
Teşekkürler başkanım. Aynen ya ne kaldı şunun şurasında, cemre bahara küsmüş bence 😂
-
- Resmi Gönderi
Gözünüz aydın olsun arkadaşlar
-
Çöl tozu, lodos, 20 derece hava. Ankara yaz provası yapıyor. Bir-iki güne çöl tozları şehrin üzerini terk edecek gibi, ayrıca artık kışa veda etmemiz kesin.
Soğuk bir Mart ayıydı fakat Nisan daha sıcak ve kuru geçecek gibi görünüyor. Bahar mevsiminin tadını çıkarın. Seneye yeniden kar takibi için burada buluşalım
-
- Resmi Gönderi
Ankara Valiliğinden kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre 2 Ekim Pazar günü öğle saatlerinden itibaren Ankara çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğinden; ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.
MGM uyarısı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Merhaba arkadaşlar yarın için güzel yağışlar var batı tarafı daha çok şanslı olacak cuma cumartesi ye kadar devam edecek inşallah yer yer 10-20 mm arası yağmur yağışları gözlemlenecek
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -