- Resmi Gönderi
Hafif kar yağışı başladı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHafif kar yağışı başladı
Ankaradaki herkesten kar fotoğraf ve videoları bekliyoruz.
Eskişehir kar başladı
Eskişehir kar başladı
İç Anadolu'ya atta takip eden bölgeden arkadaşlar vardır Serkan
bıktım cidden gerçekten çok kötü bir güncellenme akşam daha kötü nasıl olabilir dedim en fazla bu son günlerde sistemi doğuya attı 4 şubattaki kardan eser yok doğu iyi kar alır ankarada ayaz alır tek kar almayan şehir olucaz 4 şubatta
bıktım cidden gerçekten çok kötü bir güncellenme akşam daha kötü nasıl olabilir dedim en fazla bu son günlerde sistemi doğuya attı 4 şubattaki kardan eser yok doğu iyi kar alır ankarada ayaz alır tek kar almayan şehir olucaz 4 şubatta
Ecm yi beklemekte fayda var
Gfs dün de kar vermemişti bu tarihlerde merak etme o yüzden
Gfs umarım düzelir zaman var daha ecmwf güzel geldi siklon çok güzel yağışlar çok iyi. Perşembe gününden itibaren heyecanlı günler bizi bekliyor sevgili Ankaralılar 😎
Gfs umarım düzelir zaman var daha ecmwf güzel geldi siklon çok güzel yağışlar çok iyi. Perşembe gününden itibaren heyecanlı günler bizi bekliyor sevgili Ankaralılar 😎
maalesef keşke ama yarın gfs gibi verir gfs ne derse o oluyor
maalesef keşke ama yarın gfs gibi verir gfs ne derse o oluyor
Gfs gibi verse bugün verirdi vermedi en azından istikrarlı ecmwf bu konuda, umarım lehimize döner bütün modeller, nasip bakacağız.
Ankarada tutacak bir kar yok örtü olmaz radar boş bunu bile alamadık 4 şubatta gitti 7 side zor alamayız kışı örtü olmadan kapatırız gibi görünüyor
Ankarada tutacak bir kar yok örtü olmaz radar boş bunu bile alamadık 4 şubatta gitti 7 side zor alamayız kışı örtü olmadan kapatırız gibi görünüyor
Ankara inşaallah güzel kar alacaktır
Gözünüz aydın olsun Angora
Akşam saatlerinden itibaren kar yağışı tekrar başlayacak. 3-5 cm daha yağması bekleniyor. Sabaha kadar devam edecek yağış, Ankara'nın doğu ilçeleri daha şanslı ve Kırıkkale çevreleri de öyle. Perşembe günü yağış yok cuma gecesi tekrar geliyor ve haftasonu özellikle pazar günü yağış daha iyi gözüküyor. Uzun süre soğuk tarafta kalacağız. Yağışı da yakalarsak güzel şeyler görürürüz soğuk sıkıntısı olmayacak.