Mgm basmış kar ikonlarını saatlik tahminde. Bek inanasım yok ama akşam 9 gece 3 arası yağış gösteriyor.
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Mgm basmış kar ikonlarını saatlik tahminde. Bek inanasım yok ama akşam 9 gece 3 arası yağış gösteriyor.
Yağıyor şuan da ama tabi yüksek kesim de
-
konumum da enteresan olaylar oluyor hava da bulut yok ama etkili kar yağışı var açıklayacak var mı
-
Ankara ve İç Anadolu özelinde 2 saattir modellerin bütün senaryolarını basınçlarını siklon durumlarını inceledim 4 tane senaryo boşluk yağış vermezken 20 senaryo boşluğu geçtim ciddi bir kar yağışı ve uzun soluklu yağışlar veriyor Ankara özelin de moral bozmaya hiç gerek yok 1000 rakım üstü yerler çok sağlam yağışlar alacaktır sıcaklık nem basınç durumu aşırı müsait merkez için de sürprizler olabilir BU ARA DA KONUMUM DA DİKMEN ÇALDAĞ TEPESİN DE YOĞUN KAR VAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR ❄❄❄❄
-
- Resmi Gönderi
BU ARA DA KONUMUM DA DİKMEN ÇALDAĞ TEPESİN DE YOĞUN KAR VAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR ❄❄❄❄
Gözünüz aydın olsun abim, hayırlı akşamlar
-
Merkez güzel kar alıyor. Yollar beyazladı.
-
Ankara radarına nereden bakabilirim ?
-
Ankara radarına nereden bakabilirim ?
-
Ne kadar daha yağacak? 30-40 dakika daha gibi mi sizce
-
Yağış alan yerlerde oturanlar fotoğraf çekip 🤳 atarsanız iyi olur 👌
-
Resim kalitesi kötü olabilir üzgünüm. Ama kar yağışı şu an çok güzel.
-
Bahsettiğim bu işte Ankara da bu görüntüleri daha da görücez moral bozmuyoruz devaaamm ❄❄❄❄❄
-
dikmenden geldim ana yollar bile kar tutmustu 10 cm civarı yağdı iki saate fener maçı varken başladı bittiginde 10 cm oldu helal
-
- Resmi Gönderi
Resim kalitesi kötü olabilir üzgünüm. Ama kar yağışı şu an çok güzel.
Sosyal medya da paylaşalım
-
dikmenden geldim ana yollar bile kar tutmustu 10 cm civarı yağdı iki saate fener maçı varken başladı bittiginde 10 cm oldu helal
Şuan 25 cm oldu ❄❄❄ hiçbir model de böyle bi yağış göstermedi devaam kardeşimm devaamm
-