Yaso senden gol haberi bekliyom bugece ins
İnşAllah kardeşim. Bi 15 dakika falan yağdı çatıları beyazlattı şu an kesildi patlayacak gibi Kırıkkale pek tad vermedi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYaso senden gol haberi bekliyom bugece ins
İnşAllah kardeşim. Bi 15 dakika falan yağdı çatıları beyazlattı şu an kesildi patlayacak gibi Kırıkkale pek tad vermedi
[…]
Yapma be ins devam eder
Yapma be ins devam eder
İnşAllah bakalım bekliyorum 😪
İnşAllah bakalım bekliyorum 😪
Ankara hala tipi şeklinde kar alıyor o kadar kütle in kırıkkale ye ulaşamaması imkansız gibi bir şey değil mi 🤨 atmosfer tahmin edilemiyor tabi ama kırıkkale dibimizde sonuçta. Gece ilerleyen saatlerde alırsınız bence.
30 cm var arabaların üzerinde kırıkkalede olmaması çok garip dışarı çıktım çok güzeldi
Ankara hala tipi şeklinde kar alıyor o kadar kütle in kırıkkale ye ulaşamaması imkansız gibi bir şey değil mi 🤨 atmosfer tahmin edilemiyor tabi ama kırıkkale dibimizde sonuçta. Gece ilerleyen saatlerde alırsınız bence.
Valla çok saçma anlam veremiyorum atmosferin işine, yaklaşık bir saattir hafif şekilde yağıyor sağlam başlamadı gitti. Gökyüzü kapalı turuncu şekilde. Umarım hayal kırıklığı yaşamayız
30 cm var arabaların üzerinde kırıkkalede olmaması çok garip dışarı çıktım çok güzeldi
Maşallah çok iyi yağdı angaraya ya
Başladı bakalım devamı gelecek mi yerler de beyazlıyoo 😎❄️
Gözünüz aydın arkadaşlar
20230204_004058.jpgAnkaranın 1380 rakımlı Çaldağ tepesinden bildiriyorum yaklaşık 50 cm örtü var MGM tutturamadı sistemin yıldızı Ankara olmaya gidiyor eğer pazar-pazartesi-salı da aynı kar olursa 1 metre neden olmasın çünkü yağan erimiyor burda
Merkezde kar zayıfladı, 15-20 dk sonra durma noktasına gelebilir. Bu haliyle çok güzeldi, Ocak ayındaki şanssızlığımızı kırdık.
Sıcaklık düştü çok güzel yağıyor maşallah ❤️
Sabah işe geldik ve yollarda yine birşey yok be toprağım 3 sistemdir yollarda örtülü bi yağış alamadık yine olmadı ama toprak suyu çekiyor kuraklık bazında iyi diyelim ne diyelim Yasin71
Hocam bizi bura sabah hissedilen ekşi 14 falan di şimdi biraz ısındı eksi 7 falan😃eskisehir