kırıkkale daha şanslı pazar pazartesi izle gör minimum 30 cm
Ağzından bal damlıyor arda hocam aman dur deme şöyle şeyler :D inşallah rabbim bol bereket versin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturkırıkkale daha şanslı pazar pazartesi izle gör minimum 30 cm
Ağzından bal damlıyor arda hocam aman dur deme şöyle şeyler :D inşallah rabbim bol bereket versin
Ankara inşaallah güzel kar alacaktır
Salı günü demiştim
Takmak değil de zaten radar takibi yapamıyoruz bir çok yerde Ankara özelinde net bilgi vermiyor ben artık şeyden çözmeye çalışıyorum orta seviye bulutu ile alt seviye bulutları + Nem den dün biri paylaştı MGM ye radarlar düzeltilsin artık diye adamlar hiçbir şekilde önem vermiyorlar sonra vatandaş çıkıyor eee yağan kar çok değil 4 cm kar bekliyoruz ulan 2 gündür Ankara belki de geçen sene den bile iyi bir yağış aldı hatta daha da alacak adam çok değil diyor doğru bilgi verilmemesi de cabası
radar deli etti beni dün
radar deli etti beni dün
Hepimizi etti zaten ben konumum da windy den bakıyorum dışar da kıyamet var radar da yağış yok mgm de iptal ben de bıraktım dedim yağsın izleyeyim saat 3 de biter dediler kar sabah 7 ye kadar yağdı burda ha tabi aynı yoğunluk değil ama yağdı ondan sonra sövdüm yattım zaten
Salı günü demiştim
Devamı var değil mi hocam sürpriz seviyoruz biz malum radar bozuk
Mgm yarın gece tekrar kar alacağımızı söylüyor. Orta kuvvette kar ikonu basmış.
Kırıkkale için ise pazartesi yoğun kar ikonu koymuş bakalım..
Mgm yarın gece tekrar kar alacağımızı söylüyor. Orta kuvvette kar ikonu basmış.
Kırıkkale için ise pazartesi yoğun kar ikonu koymuş bakalım..
MGM nin uzun vadeli tahminin de pazartesi gününe aslında yoğun kar koymuş Ankaraya özellikle yüksek doğu ve güney bölgelerin oraya da anlamadım yani her taraf için orta kuvvet diyor
Devamı var değil mi hocam sürpriz seviyoruz biz malum radar bozuk
İnşaallah var ama az,ama çok abim.
Pazartesi kaçmaz sanırım gündüz ve gece görünüyor yağış.
pazar pazartesi icon modeline göre gelirse süper olur gfs kötü yağış olarak
pazar pazartesi icon modeline göre gelirse süper olur gfs kötü yağış olarak
Oda yavaş yavaş düzeliyor yarın akşam ile pazartesi gündüz en az dün akşam kadar kar bekliyorum
Oda yavaş yavaş düzeliyor yarın akşam ile pazartesi gündüz en az dün akşam kadar kar bekliyorum
bu kadar yağarsa efsane
Şu görüntüde pazar gecesinden pazartesi akşamına kadar Kırıkkale 20-30 cm kar alır ama tabiki umut etmiyorum sonu kötü oluyor mertcan1806
ıcon bozdu
Şaşırdım mı tabikii de hayır! gfs güney ve doğu illerimizdeki kar yağışını azalttı bu sistem cacık olma yolunda son sürat ilerliyor.. Elimizde bu akşam bi ecmwf kaldı
Şaşırdım mı tabikii de hayır! gfs güney ve doğu illerimizdeki kar yağışını azalttı bu sistem cacık olma yolunda son sürat ilerliyor.. Elimizde bu akşam bi ecmwf kaldı
Hocam artık yasa gör bence fazla takilma