Bereketli olsun Kırıkkale'ye de öyle vermiş bakalım pek inanmıyorum yaşayıp göreceğiz
Bende inanamiyom bakalim akşam aksiyon basliyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBereketli olsun Kırıkkale'ye de öyle vermiş bakalım pek inanmıyorum yaşayıp göreceğiz
Bende inanamiyom bakalim akşam aksiyon basliyor
Mgm gece hafif, gündüz orta kuvvette akşama kadar kar ikonu koymuş bakalım. Sosyal medyada okul tatili beklentisi farkettim ama pek mümkün gelmedi gözüme. Yağış gece tatil yapacak kadar kuvvetli gelmedi, Pazartesi gün içinde daha etkili olması bekleniyor. Merkezin güneyi ve doğusu daha iyi durumda fakat dün gece sadece bir Konya-Karaman-Nevşehir sistemi gibi göründü ve kuzey iç Anadolu açıkta kaldı. Bugün biraz kuzeye yönelebilmiş neyse ki. Belki merkezi de daha iyi etkileyebilir. Ankara için mevcut örtüye birkaç cm daha eklesek kafi, Kırıkkale sanki bir tık daha yoğun kar alacak gibi, Eskişehir de nasiplenebilir. Onun haricinde uzun müddet örtü erimeyebilir zira geceki hava sıcaklığı birkaç gün sonra -10 derecenin de altına inecek gibi gözüküyor.
Fakat yine de vadenin epey kısa olmasına rağmen modellerde bir kararsızlık var. Yaşayıp görelim.
Eline sağlık Konusuz adam
Merhaba arkadaşlar ❄️☃️😎
Sağol dayıcım köye çıktım valla baktım kar gelmiyor bize 4 km yukarıya çıktık 😂😎☃️
Gfs ederik etmeye de donmazsam iyi 🥶
Kar sana gelmezse sen ona git sözünü hayata gecirmissin Yasin71
Sağol dayıcım köye çıktım valla baktım kar gelmiyor bize 4 km yukarıya çıktık 😂😎☃️
Gfs ederik etmeye de donmazsam iyi 🥶
bu gece alırmıyız hocam
bu gece alırmıyız hocam
Modeller çok değişkenlik gösteriyor sistem yaşa gör sistemine döndü. Şu anda gece özellikle sabaha karşı orta kuvvette kar olacak 3-4 cm,üstü zor daha çok doğu illeri şanslı gözüküyor. İki gün önceki Ankara'daki kar yağışını kimse böyle tahmin etmemişti, kar haritaları pek doğru göstermiyor o yüzden yaşayıp görelim yine sürpriz olabilir ben açıkçası bekliyorum
Şşşşşttt ses etme takip falan yok totem yaptık bekliyoruz Yasin71
Şşşşşttt ses etme takip falan yok totem yaptık bekliyoruz Yasin71
Ahahha tamamdır 🤫😶😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Merhaba arkadaşlar ❄️☃️😎
Hayırlı olsun hocam
Ankara boşluğu totemini ileri sürüyorum yarın akşam gömüleceğiz
Hayırlı olsun hocam
Darısı size kardeşim benim 😊
Darısı size kardeşim benim 😊
İlşallah hocam