Ellerine sağlık hocam Konusuz adam kesinlikle size katılıyorum Kırıkkale merkez olarak bu sene yerde 1 cm bile kar görmedik ben artık takip etmiyorum okuyor geçiyorum sistemlerde şaşırtmıyor
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Ellerine sağlık hocam Konusuz adam kesinlikle size katılıyorum Kırıkkale merkez olarak bu sene yerde 1 cm bile kar görmedik ben artık takip etmiyorum okuyor geçiyorum sistemlerde şaşırtmıyor
Çıkmayan candan Umut kesilmez abim.. Bekleyeceğiz, inşaallah hepimizi ihya edecek bir sistem ve yağışlar yakalarız
-
Çıkmayan candan Umut kesilmez abim.. Bekleyeceğiz, inşaallah hepimizi ihya edecek bir sistem ve yağışlar yakalarız
İnşallah abi cidden artık bölge olarak buna ihtiyacımız var çok kuru soğuk çekiyoruz hastalıklar bitmiyor güzel yağışlar bekliyoruz artıkkk
-
Merkezde orta-kuvvetli sayılabilecek bir kar var, sıcaklık uygun ve yağış gecenin başlangıcına kadar devam edecek gibi. İnce bir tül örtü görebiliriz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ankarada lapa lapa kar şov var her yer beyazladı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Biraz beklentimi aşıyor. Kar göreceğimizden bile emin değildim :D
-
10 cm yakın kar var 2 saate
-
istanbula bunun 3 günlük versiyonu geliyor nasıl bu kadar rahatlar
-
Gözünüz aydın Ankara bizim Eskişehir kuru soğuk başkada bişey yok
-
- Resmi Gönderi
Watch unnamed | Streamablestreamable.com -
Gözün aydın hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tiktok yayınından aldım.
-
Sincan tarafları iyi kar alıyormuş amcamlarda o tarafta oturuyor
-
Sincan tarafları iyi kar alıyormuş amcamlarda o tarafta oturuyor
sincan 2 saat daha fazla aldı çankayadan
-