Trakya 50 cm kar alabilir nasıl bir kestane bu
Ukmo sağlam kar veriyordu Trakya için
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTrakya 50 cm kar alabilir nasıl bir kestane bu
yüksek çözünürlüklü modellere bakmak lazım. Özellikle bu akşam ve yarın sabah ki ECMWF önemli.
Gelecek olan "şey" hakkında sağlam bilgi alabileceğimizi umuyorum ama enseyi karartacak bir şey yok.
Trakya her durumda yerde kar görecek gibi görünüyor.
Moral bozmayın
UKMO filan bilem ben GFS ECMWF beni bulsun
yüksek çözünürlüklü modellere bakmak lazım. Özellikle bu akşam ve yarın sabah ki ECMWF önemli.
Gelecek olan "şey" hakkında sağlam bilgi alabileceğimizi umuyorum ama enseyi karartacak bir şey yok.
Trakya her durumda yerde kar görecek gibi görünüyor.
Moral bozmayın
Tekirdağ'da su hortumu oluşmuş diye okudum ama bilgisi olan var mı?
Tekirdağ'da su hortumu oluşmuş diye okudum ama bilgisi olan var mı?
Olabilir
Sinan hocam az kar kuru soguk oluyor hep ne diyosunuz 50 cm v.s çok şaşırdim ve sevindim gerçekten varmı ihtimal dediginiz gibi tşk
Sinan hocam az kar kuru soguk oluyor hep ne diyosunuz 50 cm v.s çok şaşırdim ve sevindim gerçekten varmı ihtimal dediginiz gibi tşk
Kesinlik yok o da kendi tahminini dile getirmiştir
Henüz kendi tahminim yok benim ön görüm var diyelim mi
Hocam Trakya için son durum nasıl
Hocam Trakya için son durum nasıl
Ecmwf ye göre Trakya güzel kar alıcak
Ecmwf ye göre Trakya güzel kar alıcak
ECMWF bu vadede dediyse inanmak lazım. Sadece yarın sabah kaldı bence emin olmak için. Yarında verirse bu durumu, MGM Trakya illerine "yoğun kar ikonunu" koyar
Trakya 50 cm kar alabilir nasıl bir kestane bu
Demirköy'de ki yağan kar çorlu, çerkezköy, saray'da yaşayan 500 bin kişiyi hiç ilgilendirmiyor patron.
Her sistemde artık çorlu saray arasi boşluk oluyor ??
Bknz kar yağışından önce trakya efsanesi ?
Sonuç ise Trakya kestanesi ?
Daha Çok GösterDemirköy'de ki yağan kar çorlu, çerkezköy, saray'da yaşayan 500 bin kişiyi hiç ilgilendirmiyor patron.
Her sistemde artık çorlu saray arasi boşluk oluyor ??
Bknz kar yağışından önce trakya efsanesi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sonuç ise Trakya kestanesi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Haklısınız trakya için en güvenilir olanı yapalım biz sistem için tahmin süresini 3 saat gibi kullanalım
Trakya için 3 saat bile uzun vadeye giriyor
Trakya için gün gün yazı yazayım o zaman Şuan Ecmwf size güzel kar veriyor Gfs için aynı şeyler söylenemez siklonun rotası size göre değil Ecmwf de daha iyi
Takibe devam edelim