- Resmi Gönderi
Valla cok emin olamıyorum bana sanki kuru soğuk olcakmis gibi geliyor
Bugün ki çıktıya göre yazdım hocam değişim her zaman vardır .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturValla cok emin olamıyorum bana sanki kuru soğuk olcakmis gibi geliyor
Bugün ki çıktıya göre yazdım hocam değişim her zaman vardır .
Arkadaşlar iyi akşamlar. Son değerlendirmelere göre Tekirdağ merkez kar yağışı alır mı merak ediyorum. İstanbul şanslı gibi ama Tekirdağ bilemedim
Trakya bölgesinin bu sessizliği beni derinden yaralıyor. Kalbimin acıdığını hissediyorum.
Trakya bölgesinin bu sessizliği beni derinden yaralıyor. Kalbimin acıdığını hissediyorum.
Bende üzülüyorum Trakya'ya hep boşlukta kalıyorlar ama bu sefer bu döngüyü kıracaklarını düşünüyorum
Edirne Keşanın şöyle sağlam bir kar almasını canı gönülden istiyorum
Ustad lar. Bati trakya. İcin son durum nasil detay verebilirmisiniz tsk iyi geceler
Namık Kemal Üniversitesini yazmakla çok büyük hata etmişim bir kar sever olarak..
İnşallah özlenen yağışlar sizinle ve tüm arkadaşlarla olsun.
Boş gecmeyiz Allah'ın izniyle
İnşallah özlenen yağışlar sizinle ve tüm arkadaşlarla olsun.
Boş gecmeyiz Allah'ın izniyle
Hep bir şeyi savunuyorum bu aralar, "İyi şeyler de kötü şeyler gibi aniden olur" Bir bakmışız bir sabah ECMWF bütün trakya bölgesine yoğun kar vermiş..
Arkadaşlar iyi akşamlar. Son değerlendirmelere göre Tekirdağ merkez kar yağışı alır mı merak ediyorum. İstanbul şanslı gibi ama Tekirdağ bilemedim
Ustad lar. Bati trakya. İcin son durum nasil detay verebilirmisiniz tsk iyi geceler
Bir bakalım arkadaşlar müsait olan ..
Ve aklıma kim gelmiş gelmemiş ise.
Etiketleri ezbere ederim aklımıza bir şey gelmesin abilerim
Ayın 21-22-23 ünde gayet tatmin edici yağışlar olacak bu sistemde iç açıcı bir durum yok maalesef.
Tekirdağ bu yaşadığımız sistemden faydalanamıyor Malesef. Perşembe cuma gününü beklesin Tekirdağ 👏
isyan etmemek elde degil.hep bos nasil bisistem olcakta kar alcak bu corlu ya
isyan etmemek elde degil.hep bos nasil bisistem olcakta kar alcak bu corlu ya
Balkanlar üzerinden sistem gelmesi lazım size ancak öyle nasiplenirsiniz.
gorunurde varmi .oda yok