Trakya Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
ANALİZCİ -
26 Ocak 2017 01:35
-
-
Zaten bakış gazetesi haberi yaptı
http://www.cerkezkoybakis.com.tr/m/genel/kar-geliyor-2-h101592.html -
çerkezköy e kar geliyor diye
-
Bu kar yağışı ne kadar daha devam edecek çerkezköy de
- Çerkezköy gazetesine göre çerkezköy için yarın kar etkisini artırıcak diyor
-
@KaanEmre59 kardeşim büyük ihtimalle yarın olmaz yada en çok kar tozabilir bence...ancak yağışlar haftasonu daha iyi ve güzel bence sizin bölge için..en doğru tahmini ustalar(hocalarımız) yapacaktır...
-
@KaanEmre59 kardeşim büyük ihtimalle yarın olmaz yada en çok kar tozabilir bence...ancak yağışlar haftasonu daha iyi ve güzel bence sizin bölge için..en doğru tahmini ustalar(hocalarımız) yapacaktır...
aynen öyle ustalarımızın (hocalarımızın) tahminlerini ve yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum bir yandan da kendim araştırıyorum
-
- Resmi Gönderi
Hocam Çerkezköy'de cumartesi sistemin giriş yapmaya başladığı saatlerden itibaren düşen her yağış kky, kar şeklinde olacaktır. Trakya'da yağış sıkıntısı var.
-
Hocam Çerkezköy'de cumartesi sistemin giriş yapmaya başladığı saatlerden itibaren düşen her yağış kky, kar şeklinde olacaktır. Trakya'da yağış sıkıntısı var.
anladım hocam
-
- Resmi Gönderi
Onun dışında bu hafta Çarşamba- Perşembe günü de düşen her yağış kky, kar şeklinde olacaktır.
-
şuan da çerkezköy de kar yağışı başladı :şaka: :pon:
-
- Resmi Gönderi
Ne mutlu sana darısı yarın akşam bize inşallah
-
- Resmi Gönderi
Hay maşallah  :catisma: Trakyanın gözünü seveyim.
Gözün aydın -
foto atmani bekliyoz ozman kardesimm.
-
Malesef şu anda kar durdu artık başka kar yağışların da atarım :oyuncu: zaten kar da tutmadı bu arada hafta sonu ve diğer günler kar var mı ?
-
- Resmi Gönderi
Malesef şu anda kar durdu artık başka kar yağışların da atarım :oyuncu: zaten kar da tutmadı bu arada hafta sonu ve diğer günler kar var mı ?
İhtimal var, yağış sıkıntısı var.
-