malasef kar tutmadı azcık beyazlattı sonra gitti. Hala yoğun kar yağışı var mı
Trakya Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
ANALİZCİ -
26 Ocak 2017 01:35
-
-
- Resmi Gönderi
malasef kar tutmadı azcık beyazlattı sonra gitti. Hala yoğun kar yağışı var mı
Yarın için ihtimal var.
-
kaç cm olur
Çok soru sordum galiba
-
kaç cm olur
Çok soru sordum galiba
Bu gece saat 06:00 saat sabah 11 arasına kadar yağış geçişi olacak şiddeti yoğun olacak kar ihtimali yüksek derecede.
-
Bu gece saat 06:00 saat sabah 11 arasına kadar yağış geçişi olacak şiddeti yoğun olacak kar ihtimali yüksek derecede.
Çok sağolun cevapladığınız için...
Bıkmadan benzer sorulara cevap veriyorsunuz.
Allah tüm hocalarımıza sabır versin.
-
KaanEmre59 yok efendim ne bıkması işimiz bu. Sinan reis SSK larida tam yatirsa iyi olacak.
-
- Resmi Gönderi
KaanEmre59 yok efendim ne bıkması işimiz bu. Sinan reis SSK larida tam yatirsa iyi olacak.
Üle üle eksik mi edermiş?vayyyy
-
yok yok Sinan reyiz ssk yi eksik etmez ^^
-
- Resmi Gönderi
Tekirdağ yarın kar alacak çok yüksek ihtimal. Örtü de olabilir.
-
şuan da çerkezköyde yağmur var.
Bakalım ilerleyen saatlerde kar yağıcak mı
-
MGM 24 Mart 2018 cumartesi günü için Çerkezköy dahil Trakya için karla karışık yağmur vermiş
-
- Resmi Gönderi
MGM 24 Mart 2018 cumartesi günü için Çerkezköy dahil Trakya için karla karışık yağmur vermiş
Hayırlısı olsun abim
-
KaanEmre59 dostum mgmye bence hic umut baglama ben 3 gundur gokgurultulu sagnak yagıs var diye bayram ediyodum ve mgmyi takip ediyom 4gun once cumartesiyi gok gurultulu sagnak yağislı veriyodi ayni pazar ve pazartesiye sagnak veriyodu cumartesi gokgurultusunü kaldirdi pazara verdi pazar gunu tekrar gokgurultusunü kaldirdi pazartesiye verdi pazartesi gokgurultusunü kaldirdi simdide hic vermiyo bence hic guvenme. Biz bile mgm den daga iyi tahmin yapariz oderece :D
-
o
KaanEmre59 dostum mgmye bence hic umut baglama ben 3 gundur gokgurultulu sagnak yagıs var diye bayram ediyodum ve mgmyi takip ediyom 4gun once cumartesiyi gok gurultulu sagnak yağislı veriyodi ayni pazar ve pazartesiye sagnak veriyodu cumartesi gokgurultusunü kaldirdi pazara verdi pazar gunu tekrar gokgurultusunü kaldirdi pazartesiye verdi pazartesi gokgurultusunü kaldirdi simdide hic vermiyo bence hic guvenme. Biz bile mgm den daga iyi tahmin yapariz oderece :D
Belki ummadık taş baş yarar:çokkomik:
Hava dün çok sıcaktı Çerkezköy de şimdi hava buz gibi
-
-