Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Rüzgarın dediğiniz gibi akşam saatlerinde hızlanması bekleniyor hocam

mgm sabahtan vermişti lodoso sabah 9 dan itibaren kuvvetli fırtına hatta bazı yüksek yerler uludağ gibi tam fırtına olarak 90 km. ..

kayma olmuş.

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• edirne ve kırklaleri kopuyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• hava parçalı bulutlu ama cok kuvvetli yağış var orajj

• bu nasıl bisi anlamadım biri bana anlatabilir mi hava parçalı bulutlu ama çok yağmur var

• mgm çanakkaleye kuvvetli yağış vermişti.

bu nasıl bisi anlamadım biri bana anlatabilir mi hava parçalı bulutlu ama çok yağmur var

üstündeki buluta bağlı herşey. tam üstüne bak :) o bulut herşeyi açıklar.

• yaz mevsimi yağışı. buraya sel götürür 2 km ileri damla düşmez. o tarz bir yağış.

lokal ve yerel

• 23-24 Mart'ta Neler Olucak?
    23 Mart Hava Durumu

Bugün bölgemizde yağışlar devam ediyor,Batı Marmara'da yağış kuvvetli.
    Bursa Bilecik Balıkesir (Güney Marmara'da) karla karışık yağmur-sulu kar görülebilir,yükseklerde ise kar yağışı bekleniyor.

Bugün en önemli olucak olay şiddetli poyraz fırtınası.
    Çanakkale,Balıkesir,İstanbul ve Trakya'da özellikle poyraz kuvvetli.
    24 Mart Hava Durumu
    24 Mart'ta ise sabah saatlerinde karayel ile Trakya'da kar-kky yağışları görülebilir.
    İstanbul'da ise yerel karla karışık yağmur-sulu kar görülebilir.

Sakarya ve Kocaeli'de ise kky-sulu kar-havada kar görülebilir.

Güney Marmara'da ise Çanakkale-Balıkesirde kky-sulu kar-yükseklerde havada kar,Bursa'da ise kar yağışı var.
    25 Mart (İstanbul için kışın son kar yağışlı sistemi) tahminim yarın...