Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• Oraj oraj. Dedim bir türlü kavuşamadım haziran ayını beklemem lazım anlaşılan

• en güçlü orajlar haziranla eylül ayında olur diye biliyorum mayısta fena sayılmaz ama.

Bence o aya bağlı değil koşullara bağlı mesela 24 Mayıs 2019 İstanbul benim için kabus gibi bir geceydi :I:fırtına: ama dediğin şu açıdan doğru geçiş ayları olduğu için sıcaklıklar çok çalkantılı oluyor o da kararsızlığı arttıyor :olumlu:

Tothenamadı

• Geçen sene orajlara çok erken başlamıştı mart ayının ilk haftasında oraj olmuştu bu sene mayıstan önce zor olacak anlaşılan

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Yarın bölgemizde hafif yağış var.

Gece saatlerinde yağış şiddetini arttırmaya başlıyacak ve Pazar günü bölgemizde etkili yağışlar görülecek.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

KOCAELİ GÖLCÜK 29 NİSAN GÜNÜ BİRAZ YANACAK ?

Yarın sabah saatleri arasında etkili yağış görünüyor Doğu Marmara'da.
    Güney Marmara'da ise orta şiddette yağış var.
    Trakya'da ve İstanbul'da ise etkili bir yağış yok.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Saatte 55-70 km'ye ulaşabilecek bir poyraz görünüyor.

• Öyle bir şey demedim :D
    Hafta sonuna kadar yağış yok dememden bunu mu anladın?

Yok dediğini anladım ?? soru sordum sadece onunla bir bağlantısı yok sorumun.

• Yok dediğini anladım ?? soru sordum sadece onunla bir bağlantısı yok sorumun.

Ben yanlış anlamışım demekki :D

Ayın 5 inden sonra oraj olabilir mi dersin

Daha 10 gün var bu sürede oraj olup olmayacağını bilmek çok zor 1 günde bile değişiyor bu oraj işi ama o zamanlar hareketli olabilir

• Ben yanlış anlamışım demekki :D

Daha 10 gün var bu sürede oraj olup olmayacağını bilmek çok zor 1 günde bile değişiyor bu oraj işi ama o zamanlar hareketli olabilir

Bu sıcak atağa bir oraj olur herhalde. Bu sefer olacak hissediyorum