bu ayda böyle serin hava çok ilginç. bildiğin üşüdüm sonbahar havası gibi.
iklimler taklaya gelmiş yağış tamamda sıcaklık açısından olmaması gereken bir serinlik
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu ayda böyle serin hava çok ilginç. bildiğin üşüdüm sonbahar havası gibi.
iklimler taklaya gelmiş yağış tamamda sıcaklık açısından olmaması gereken bir serinlik
bu ayda böyle serin hava çok ilginç. bildiğin üşüdüm sonbahar havası gibi.
Hala arada sırtımıza kazak,ceket alıyorsak bu ayda.. Haklısın değisim var
Konumum 1 saat önce kuvvetli bir yağış aldı
pasted-from-clipboard.png
Bugün Trakya'da yer yer şiddetli yağış olabilir oraj da olabilir.
İstanbul'da ise yağış hafif-orta kuvvette.
Eline sağlık Ömer
Kazasız belasız yağışlar inşaallah
sabah 6 da yağmurun sesine uyandım. feci yağmur yağıyordu...içerleri hep laham kokuyor konumum çok dik rampa olduğu için sel olma durumu yok ama kesin su baskını sel olmuştur bazı kesimlerde düz yerlerde
2 saatte toplam 50 kg yağış düşmüş. halada devam ediyor bursa yıldırımda . ki bu yağışı tek seferde kışın almadık. o kadar yağdıki 1 metrelik bitkiler yere yatmış komple.
mgm ye göre yağış vardı ama kuvvetli değildi tahminler tutmuyor özellikle yaz yağmurlarında.
foto atıcamda atamıyorum
admin foto yada videoyu nasil atabiliriz beceremedim ve cok karısık
admin 😁 bu tur seyler cok basit olmalı pat pat atcan kolaylaştırilmali
Ugrasayim dedim ama yok olmuyor duzenleme getirirseniz sevinirim
admin foto yada videoyu nasil atabiliriz beceremedim ve cok karısık
Sadece görsel ise buradan
Video sadece galeriden..Hem video hem görsel de galeriden atılırsa kalıcı olur
Normal ilk attığım gibi atarsanız belli bir zamanda güncellemeler sonucunda silinebilir.
Silinmesin dersen galeriden
Oda şöyle sırayla işaretledim
IMG_20210621_211627.jpgIMG_20210621_211612.jpgIMG_20210621_211559.jpgIMG_20210621_211525.jpg
SameT. video yüklemek için aşağıdaki linkten galeri bölümümüze ulaşabilirsiniz.
Bugün özellikle Trakya'da etkili olucak ardından İstanbul ve Doğu Marmara'da etkili olabilecek yer yer gökgürültülü-şimşekli yağışlar görülebilir.
Bugün özellikle Trakya'da etkili olucak ardından İstanbul ve Doğu Marmara'da etkili olabilecek yer yer gökgürültülü-şimşekli yağışlar görülebilir.
Kazasız belasız inşallah.Eline sağlık abim
Öğle saatlerinde iyi yağış var
Mor kütle görünebilir