Neyse ben CFS ile biraz sinerji depolayayım yılbaşı için. :'D
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Büyük ikramiye
-
O -20 bi de egede ardı ardına siklon patlatsa...Var bi hayalimiz
-
Aman aman diyimm pazartesi dışarda olanlar dikkat ağaç ve çatı uçması hadiseleri meydana gelebilir
-
Valla çıkıcaktım dışarıda vazgeçtim sıkıntı büyük olabilir yarın
-
B.çamlıcıcadaki bayrağımız lodosun etkisiyle yırtıldı
-
Sinerjiye GEM ile devam edelim. :'D
-
Toz taşınımı hat safada hem bereket demek hem hava kirliliği
-
Sinerjiye GEM ile devam edelim. :'D
-
B.çamlıcıcadaki bayrağımız lodosun etkisiyle yırtıldı
Yırtılan bayrağın yerine yeni bir bayrağımız dalgalanıyor ama rüzgar şiddetlendi korkarım akıbeti aynı olacak yetkililer en azından salı gününe kadar kaldırabilirler
-
- Resmi Gönderi
Kocaeli,İzmit,Gebzede de fırtına etkili oluyor der TV de
-
Hafta sonu Arap kızı camdan bakacak
-
Kırklareli'nde kar yağışı başlamış
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Özellikle Edirne, Çanakkalede yağışlar salı günü etkilli olacak bir şekilde geliyor.
Toplam yağışlar ülkemizin batısı için maşallah dedirten cinsten.
-
- Resmi Gönderi
Batı Bölgelerimizde Beklenen Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!
Rüzgârın 10.12.2021 Cuma gününden itibaren Marmara'nın batısı ve güneyi, Ege Bölgesi, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'in batı kesimlerinde güney yönlerden fırtına (50-70 km/saat), yüksek kesimlerde hamleli kuvvetli fırtına (70-90 km/saat), yer yer tam fırtına (90-100 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın 11.12.2021 Cumartesi sabah saatlerinde etkisini azaltması, akşam saatlerinden sonra tekrar kuvvetlenmesi ve 12.12.2021 Pazar günü akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, toz savrulması, ulaşımda aksamalar ile soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı 10.12.2021 00:00-12.12.2021 18:00 -