istanbul beylikdüzü 184 rakım pazar pazartesi örtü görebilir mi?
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
istanbul beylikdüzü 184 rakım pazar pazartesi örtü görebilir mi?
Kıyılara kar yağıyorsa o yükseltide rahat örtü alırsın.
-
Kıyılara kar yağıyorsa o yükseltide rahat örtü alırsın.
umarım örtü alır bu sene görsellik haricinde kar göremedik
-
Screenshot_20240126-140456_Meteoroloji.jpg
Mgm balıkesir için kar ısrarına devam ediyo gfs de aynı şekilde ısrarcı 5-10 cm kar olma ihtimali var gibi
-
Bence İstanbul'un için bekleyelim hala
-
kocaeli körfez İçin sordum Sinan
-
Yıllardır güvenerek kullandığım sınırlı alan modeli Hermes Wrf'nin sırası ile Pazartesi günü öğleden öncesi için yağış, 850hPa, 500hPa sıcaklıklığı haritaları.
Pazar öğleden sonra / akşamdan itibaren Pazartesi akşama kadar İstanbul, Yalova, Bursa, Balıkesir için güzel yağışlar gözüküyor. 850hPa da -6/-7 , 500hPa da -33/-34 ler var ve ben saydığım illerde 250 rakım üzeri her noktada sistem bitişine kadar örtü bekliyorum ❄️IMG_20240126_183712.jpg
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Alperenn 👏
-
Eline sağlık Alperenn 👏
teşekkür ederim😄
-
Yıllardır güvenerek kullandığım sınırlı alan modeli Hermes Wrf'nin sırası ile Pazartesi günü öğleden öncesi için yağış, 850hPa, 500hPa sıcaklıklığı haritaları.
Pazar öğleden sonra / akşamdan itibaren Pazartesi akşama kadar İstanbul, Yalova, Bursa, Balıkesir için güzel yağışlar gözüküyor. 850hPa da -6/-7 , 500hPa da -33/-34 ler var ve ben saydığım illerde 250 rakım üzeri her noktada sistem bitişine kadar örtü bekliyorum ❄️IMG_20240126_183712.jpg
reis genelde istanbul beylikdüzü deklerden iyi kar koparırdı bu sistemde nedense hep az veriyor o bölgeye
-
reis genelde istanbul beylikdüzü deklerden iyi kar koparırdı bu sistemde nedense hep az veriyor o bölgeye
çok dikkate almamak lazım modeller nereye dek vuracağını kestiremez
-
An itibariyle Uludağ'da yoğun kar yağışı hakim. Özellikle Sarıalan bölgesinde ❄️ Kameralardan izleyebilirsiniz
-
Vay arkadaş gfs icon gem arpege tüm modeller gelecek dek yağışlarından bursaya da bol bol veriyor bi ecmwf bursaya vermiyor hiç YAĞIŞ dek olarak bu ne saçma Bi iştir yaw
-
Vay arkadaş gfs icon gem arpege tüm modeller gelecek dek yağışlarından bursaya da bol bol veriyor bi ecmwf bursaya vermiyor hiç YAĞIŞ dek olarak bu ne saçma Bi iştir yaw
Sınırlı alan modellerine bakmak daha iyi olur kısa vededeyiz artık
-
O hangi model oluyor peki?
-