gelen var açın kapıyıScreenshot_20240129-192728.jpg
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
hafiften yağış başladı
-
Rezalet dibimden geçiyor kütle. Belki yağışı kar olarak alırdım. Screenshot_2024-01-29-19-56-56-122_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu.jpg
-
hafiften yağış başladı
Yağış cinsi ne yağmur falandır
-
Ne desem bilemedim ben bu dek mekanizmasını genel olarak beğenemedim evet büyük büyük geliyorlar, ama hem aralarında büyük mesafe var , hemde benzer rotalardan geliyorlar.
-
Ben bir kaç gün önce bunun için mi heyecanlı olup mahalleye tatlı dağıttım.
-
tahmincileri dinleyip fikirlerini benimsemek lazımmış demekki
Benim Tahminde sorun yok, deniz etkisi kar yağışı şans işi. Sadece şansım yaver gitmedi yoksa eren yağmur derdi genel olarak graupel kar kky ve sulu kar oldu şuana dek
-
Benim Tahminde sorun yok, deniz etkisi kar yağışı şans işi. Sadece şansım yaver gitmedi yoksa eren yağmur derdi genel olarak graupel kar kky ve sulu kar oldu şuana dek
Ben sade yağmur demedim graupel sonrası yağmur dedim
-
Ben sade yağmur demedim graupel sonrası yağmur dedim
Dediklerinin dışında her şey oldu eren. Şehir fullden yağmur almadı sulu kar olanda oldu saf kar alanda
-
Dediklerinin dışında her şey oldu eren. Şehir fullden yağmur almadı sulu kar olanda oldu saf kar alanda
Ben saf kar almadım
-
Ben saf kar almadım
Bölgesel olarak yanıldın sen şehir için genelleme tahmin yaptın
-
herkes yanlış bi sen doğrusun kanka
-
herkes yanlış bi sen doğrusun kanka
Madem sen benden iyi biliyorsun git erenin tahmini oku şehir genelinde graupel ve yağmur bekliyorum dedi. Ama bölgeden bölgeye yağış cinsi değişti.
-
Madem sen benden iyi biliyorsun git erenin tahmini oku şehir genelinde graupel ve yağmur bekliyorum dedi. Ama bölgeden bölgeye yağış cinsi değişti.
Senle bunu tartışmam rakımı yüksek yerler kar aldi benim tahminim 0 rakım içindi
-
Senle bunu tartışmam rakımı yüksek yerler kar aldi benim tahminim 0 rakım içindi
Rakımı yüksek yerler der iken benim 90 rakım içinde mi bahsediyordun kaldı ki çarşıya indim orda bile sulu kar vardı. Bu sistemde rakıma göre yağış cinsi belli olmadı 500 hpanın katkısıyla yağış yoğunluğu anında 0 rakımda bile bir şeyler görüldü.
-