Bölgemizde bazı yerlerde yerel yağışlar var Bu yağışlar yarın da devam edicek
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Bölgemizdeki şehirlerin diyagramları (21.12.2020 Pazartesi)
-
beyaz ask ile kartepede bugun ilk bulusmamizi yaptik ilk kar taneleri dustu ve suan yagis devam ediyor 5 cm civari brikim oldu yagis ruzgarsiz ve durgun bir sekilde devam ediyor hava sicakli -2 derece.
-
Şuan İstanbulun batı kesimlerine bir kütle yaklaşıyor o kütle dağılmadan aşağı inerse güzel yağış bırakacaktır
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Anlık boğaz bölgesi ve civarında yağmur geçişleri oluyor
-
Bölgemizdeki şehirlerin diyagramları
-
Yarın Bilecik Bursa ve Sakarya taraflarımızda karla karışık yağmur görülebilir Gfs verilerine göre
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yarın Bilecik Bursa ve Sakarya taraflarımızda karla karışık yağmur görülebilir Gfs verilerine göre
The content cannot be displayed because it is no longer available. Buna nerden bakabiliriz kardeşim
-
Buna nerden bakabiliriz kardeşim
Yanda modeller kısmında Windy adlı siteden bakabilirsin
Bölgemizde anlık İstanbulun batı kesiminde ve boğaz bölgesinde kesimlerine yağmur geçişleri var
Bölgemizde anlık İstanbulun batı kesiminde ve boğaz bölgesinde kesimlerine yağmur geçişleri var
The content cannot be displayed because it is no longer available. Neden sadece hep İstanbul hakkında konuşuyorsun kardeşim Marmara’da sadece İstanbul mu var birazda bizim olduğumuz bölgelerden bahsetsende bizde Bilgi alsak biraz.
-
- Resmi Gönderi
Neden sadece hep İstanbul hakkında konuşuyorsun kardeşim Marmara’da sadece İstanbul mu var birazda bizim olduğumuz bölgelerden bahsetsende bizde Bilgi alsak biraz.
Varsa söyler abim
İstanbul Özel konusu bile var.
İstanbul demek Türkiye demek
-
Neden sadece hep İstanbul hakkında konuşuyorsun kardeşim Marmara’da sadece İstanbul mu var birazda bizim olduğumuz bölgelerden bahsetsende bizde Bilgi alsak biraz.
Sizin bölgenizde bugün hava çok bulutlu aralıkla belli bölgelerde yağmur geçişleri olacaktır sonraki günlerde az bulutlu hava görülecektir radarda İstanbul haricinde bir yerde yağmur olmadığı için İstanbulu söyledim
-
- Resmi Gönderi
Atıyor diagramlari il il
Etkili bir şey varsa zaten pas geçmez yazarlar
-
Bölgenizde bildirecebileceğim bir olay olmadığı için herhangi bir uyarı yapmadım yukarda 2-3 bölge için uyarı yaptım radardada bölgeniz boş olduğu için herhangi birşey söylemedim
-