Umarım bulunduğum yere Bu gece kar yağar çünkü hafif atıştırmaya başladı daha yeni dünden beri bekliyodım yağmadı daha şimdi yeni hafif atıştırıyor umarım gece de yağar o zaman tutar burası Ömer yağacak mı bugece buraya
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Tam konum
Kuruçeşme
-
Umarım bulunduğum yere Bu gece kar yağar çünkü hafif atıştırmaya başladı daha yeni dünden beri bekliyodım yağmadı daha şimdi yeni hafif atıştırıyor umarım gece de yağar o zaman tutar burası Ömer yağacak mı bugece buraya
Yağış azalıyor gece şansına küs bidaha ki sefere
-
Of ya buseneyi de karsız kapattık Hersene aynı bi göremedim ya
-
Daha Ocağın 15'indeyiz sene yeni başlıyor :D
-
kış marmara için geç başlar geç biter merak etme ay sonu veya şubatta alırsın
-
Şuanda bilemi kar yok
-
Ömer senin durumlar nasil biz kar gördük , sen gorebildin mi ?
-
Şuanda bilemi kar yok
Yok yağmıyor Ömer sabah hafif yağdı bidaha yok of
-
bu arada @Salihreis2003 yok ortada İzmirde yağan kar da ,cığ oluşmuş altında falan mi kaldi ki , endişelenmeye başladım
-
- Resmi Gönderi
winter is comming bizi mi trollüyorsun napıyorsun veya bizim napmamızı bekliyorsun bilmiyorum da, Karamürsel'de sıcaklık 0 derece, Radara baktığımda sağlam yağış da var. Senin oraya kar yağması ya da senin kar yağdığını görebilmen için daha ne olması lazım anlamış değilim
-
Can abi bak ben sizi niye trolliyim allah aşkına yağmıyor ben napabilirim niye yalan söyliyim size abi umarım sinan abinin sistemi gelirde belki o zaman alırım
-
Can abi bak ben sizi niye trolliyim allah aşkına yağmıyor ben napabilirim niye yalan söyliyim size abi umarım sinan abinin sistemi gelirde belki o zaman alırım
bulunduğun konumda sağlam yağış var yani yakınlarında mobeseden bakıyorum da
-
Ömer izmit merkezde dehşet kar erimesi var yağış da yok günü böyle kapatır mı yoksa yağış ve sıcaklık normale girer mi ?
-
- Resmi Gönderi
Bura değil mi senin yer
-