Buda İzmit Diyagramı Hocam
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bu diyagramlar ne yahu aman aman :D
-
- Resmi Gönderi
Ana ciktinn sirittigi nasıl ortada İtalya kumda oynasın
-
su diyagrami şuraya bırakayım da sabah kalkinca bakarsınız
Ya bakıp bakıp zevke geliyorum en son ne zaman böyle muhteşem bir diyagram gördüğümu hatırlamıyorum sisteme 8gun var ve model ortalaması-8/-9 bandında ulan gfs döneklik yapma bu sefer ???
-
Ben bu akşamki sistemi marmara için kabul etmiyorum. Daha iyi olacak 1 metre kara gömülcez inş =DGfs'ye yön veriyorsun kardeşim. Olmaz böyle.
-
%60 olduğuna göre artık sistemin bize gelme oranı iyice arttı
-
Açıkçası trakya ve avrupa yakasını beğenmedim. Heryer 60-70 cm kar alırken trakya ve avrupa neden zar zor 30 cm alıyor? İzobarlar bize uygun gelmedi malesef =D
-
Açıkçası trakya ve avrupa yakasını beğenmedim. Heryer 60-70 cm kar alırken trakya ve avrupa neden zar zor 30 cm alıyor? İzobarlar bize uygun gelmedi malesef =D
Marmara güney ve doğusu bencede daha şanslı gibi
-
- Resmi Gönderi
=D=D=D=D:D:D:D:D
-
Marmara güney ve doğusu bencede daha şanslı gibi
O bölgeler hep şanslı zaten + zonguldak
-
Daha sistemin geleceği yeni yeni görülmeye başlandı Marmara büyük ihtimalle etkilenecek biraz sabır arladaşlar yakın vadeye girsin tekrar bakarız
-
- Resmi Gönderi
Bu çıktı 1 gün ötemizde olsa ve analiz yapacak olsam Avrupa yakası sahilleri 35-40 cm yüksekleri 1 metre, Anadolu yakası sahilleri 50-60 cm yüksekler 1.5 metre derdim :D
-
CAN O zaman anlaştık hocam istanbulu beğendim 2. 2017 olacak inş
-
Arkadaşlar Marmara bölgesi detaylı kar haritası atabilirmiyiz ilk izlenimlerime göre özellikle İzmit'te kırmızı alarm var ilk defa bir kırmızı alarma aşık oldum ...
-
Arkadaşlar Marmara bölgesi detaylı kar haritası atabilirmiyiz ilk izlenimlerime göre özellikle İzmit'te kırmızı alarm var ilk defa bir kırmızı alarma aşık oldum ...
Anadolu yakası doğusu Kocaeli ve Sakarya içinde geçerli büyük bir afet olcak o taraflarda
-