Mgm modelleri yeniledi kuvvetli kar diyor
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Ömer izmit merkez ve Asya kıtası için sıcaklık sorunu var muhabbeti dönüyor doğrumudur
-
Konumumda oldukça hafif saf kar yağışı var şuan.
-
- Resmi Gönderi
Konumumda oldukça hafif saf kar yağışı var şuan.
Gözünüz aydın olsun
-
Gözünüz aydın olsun
Sağolun hocam, inşallah herkesten müjdeli haberi alırız kar görmeyen il,ilçe kalmaz.
-
Ömer izmit merkez ve Asya kıtası için sıcaklık sorunu var muhabbeti dönüyor doğrumudur
Kocaeli'nin denize 0 taraflarda sıcaklık sorunu olabilir Pazartesi düzeliyor
-
pazartesi oynanacak bursa maçı da ertelenebilir galiba
-
Sarp Özdoğan CAN Sinan cografyaciburak hocalarım ben Pazar günü sıcaklık sorunu yaşıcakmıyım acaba. @Monoton hocam dedi ya İstanbul’da baZı yerler yaşıcak diye bende yaşarmıyım hocalarım.
-
pazartesi oynanacak bursa maçı da ertelenebilir galiba
Evet ertelenebilir
-
Hayır neden kimse beni takmıyo neden kimse cevap vermiyor. Düzgünce soru soruyoruz. Onda bile cevap alamıyoruz. Yapmayın böyle ama. Lütfen.
-
Hayır neden kimse beni takmıyo neden kimse cevap vermiyor. Düzgünce soru soruyoruz. Onda bile cevap alamıyoruz. Yapmayın böyle ama. Lütfen.
Bana sormamışsın ama ben yazımı yazayım denize 0 (sahiller) yerler dışında başka yerlerde örtü sıkıntısı beklemiyorum özellikle senin köydü galiba oralarda örtü olur sıkıntı olmayacağını düşünüyorum
-
Bana sormamışsın ama ben yazımı yazayım denize 0 (sahiller) yerler dışında başka yerlerde örtü sıkıntısı beklemiyorum özellikle senin köydü galiba oralarda örtü olur sıkıntı olmayacağını düşünüyorum
Allah razı olsun Hocam ya aslında köydeyim evet ama Deniz görünüyo ama Deniz seviyesinde değilim. Hocam.
Hocam oturduğum köy burası deniZde aşağıda Hocam. C8B7F9E3-2C83-478C-9772-4A6DEBB4CE37.jpeg
Bu da 6ocak sisteminden kalan bi o zaman kar aldım. Hocam bidaha yok
-
- Resmi Gönderi
Daha güzelini alırsın inşallah kar tifan olarak winter is comming
-
- Resmi Gönderi
iş var vakit müsait olunca bakıyorum
-
-