Yağış yoğunlaştı burda Allah'a sukur
Yoğunlaşır azalır tamamen kütleye bağlı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYağış yoğunlaştı burda Allah'a sukur
Yoğunlaşır azalır tamamen kütleye bağlı
sakarya kıyı kesmi yağmurlu kar flan kalmadı
MGM Bursa’ya yarın da yoğun kar vermiş ve sıcaklık 1 derece. Bursa’nın sistemi esas yeni başlıyor bence. Yarın Bursa farklı olacak
Evet bu sistemde de izmit merkez patlayarak karsızlığının 5. Yılına girmeye hak kazandı çok umitliydim bu sistem
O kar haritalarının hiçbiri doğru değil bu sistemde görmüş olduk. En çok yağacak yerde hiçbir şey yok
O kar haritalarının hiçbiri doğru değil bu sistemde görmüş olduk. En çok yağacak yerde hiçbir şey yok
Kar haritaları 24 saatlik olana mı baktınız yoksa 4 - 5 günlük mü??
Daha bismillah yeni başladı hemen ne moral bozmalar. Pazartesi salı çarşamba perşembe devam edecek.
Kar haritaları 24 saatlik olana mı baktınız yoksa 4 - 5 günlük mü??
Daha bismillah yeni başladı hemen ne moral bozmalar. Pazartesi salı çarşamba perşembe devam edecek.
Hocam haklısınız da bugün yarım saat yoğun kar görmedik valla motivasyonumuz çok düştü
Konumum 1-2 saattir aralıksız yoğun kar yağışları alıyor ancak örtü yapmadı bi türlü gece sıcaklıklar düşünce devam ederse sabah çok güzel örtü olur benim düşünceme göre.
6 ilde 15 Şubat'ta yüz yüze eğitim yapılmayacak. Kardan dolayı eğitim bir gün ara ile 16 Şubat'ta başlayacak. Çanakkale Zonguldak Edirne Sakarya Tekirdağ Balıkesir
>>>WinteR<<< Hocam konumumda toz şeklinde yağıyor ne zaman iri taneler olur.
Radarı takip et yeşil kütleler gelince irileşir.
Şuan bursa Yalova üzerinden geliyor kuvvetli yağışlar.
İnşallah Hocam ya hiç birikinti yok hala ya can Hocam benim konumuma en diz boyu dedi daha hiçbir yerde bişey yok.
İzmit'te de sıcaklık sorunu var akşam düzelir mi ?
İzmit'te de sıcaklık sorunu var akşam düzelir mi ?
Sabaha dogru anca şuan İstanbul bile sıkıntılı kar erime seviyesinde.