İzmit merkez rakım 10 IMG_20210216_002458.jpg
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
winter is comming kavustun kar yağısına gözün aydın
-
winter is comming kavustun kar yağısına gözün aydın
İzmit merkez şuan yıkılıyor yaklaşık 15 metre önümdeki evi göremiyorum bu kadar kuvvetli dek bandı ben hayatımda ilk defa gördüm
-
İzmit merkez şuan yıkılıyor yaklaşık 15 metre önümdeki evi göremiyorum bu kadar kuvvetli dek bandı ben hayatımda ilk defa gördüm
Kocaeli İstanbul Avrupa mükemmel bant yakaladı hocam devam daha Dek başkadır
-
Kocaeli İstanbul Avrupa mükemmel bant yakaladı hocam devam daha Dek başkadır
Bak sana yemin ederim 18 yaşındayım ben böylesine kuvvetli bir kar görmedim 5 dakika içinde 5cm den fazla yeni kar bıraktı
-
Olum efsane be Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun böyle kar hayatımda görmedim durmuyor sürekli devam ediyor."Dek candır,gerisi yalandır!!!"
-
Bak sana yemin ederim 18 yaşındayım ben böylesine kuvvetli bir kar görmedim 5 dakika içinde 5cm den fazla yeni kar bıraktı
Demiştim hocam denk bantları sıradan değildi
-
Demiştim hocam denk bantları sıradan değildi
Eğer bu böyle sabaha kadar devam ederse (etmez de varsayım) abartmıyorum 60cm den fazla kar bırakir sıcaklık sorunu da yok
-
winter is comming hocam bunda da kar almadıysanız ben bu işi bırakırım :-D
-
winter is comming hocam bunda da kar almadıysanız ben bu işi bırakırım :-D
Hocam senin ora nasilnizmir merkez felaket şuan
-
Hocam senin ora nasilnizmir merkez felaket şuan
Hocam burası da aynı yıkılıyor.Otobüs yolda zar zor ilerliyor.Ben bile bu kadar yağacağını tahmin etmiyordum.
-
Kar durmak bilmiyor hala yağıyor.Ben böyle ne zaman kar aldığımı hatırlamıyorum.Beyazlamayan yer kalmadı.
-
Herkese günaydın yatacaklada iyi geceler. 2 saat uyku molası verdim. İzmit yıkılmış. Yollarda dahi 5-6cm örtü var çok şey kaçırdım sanırsam. ❄️
-
Herkese günaydın yatacaklada iyi geceler. 2 saat uyku molası verdim. İzmit yıkılmış. Yollarda dahi 5-6cm örtü var çok şey kaçırdım sanırsam. ❄️
Karın yağışını görmen lazımdı ben hayatımda görmedim böylesini
-
Karın yağışını görmen lazımdı ben hayatımda görmedim böylesini
Daha yeni başladık sabaha doğru daha fazlasını bile görebiliriz umarım yakalarız kütleler. ❄️?
-