Ne zaman biter Hocam sonra bidaha ne zaman yağar ki çok uzun aralıklı olmaz umarım.
Bilemiyorum radar takip et daha sürer
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe zaman biter Hocam sonra bidaha ne zaman yağar ki çok uzun aralıklı olmaz umarım.
Bilemiyorum radar takip et daha sürer
Ömer hocam durdu bile şuan.
Keşke hiç durmasa hep dek. Yağsa
millet in derdi 3 5 santim daha ilave etmek bizimkisi 1 2 cm kar görmek ,
millet in derdi 3 5 santim daha ilave etmek bizimkisi 1 2 cm kar görmek ,
Üzüldüm hocam Balıkesir'in bazı yerleri yarım metreyi kovalıyor aslında
Dışarıda fena sis var+ kar yağışı devam ediyor.
Ömer Hocam sıcaklık sorunu yine var ya ericek şimdi yağanda şıp şıp sesler gelmeye başladı yine. Of ya hiçbirşey düzgün gitmiyor.
Ömer Hocam sıcaklık sorunu yine var ya ericek şimdi yağanda şıp şıp sesler gelmeye başladı yine. Of ya hiçbirşey düzgün gitmiyor.
Kardeşim hani nerede erime? Sanki afrikada yaşıyon.Azcık şükret!!
-0.1 de sıcaklık sorunu olur mu hiç :D
İzmit merkez felakat 30cm yaklaşıyor kar göz gözü görmüyor kardan ben hayatımda bu kadar çok kar görmedim merkezde ilk defa bu kadar çok gördümIMG_20210216_103111.jpg
Sıcaklık sorunu yok ama sıkıntı bir ihtimal şu olabilir DEK bantı etkili olduktan sonra diğeri gelene kadarki süreçte güneş açması. Yani bu risk olabilir bir ihtimal. DEK’in sıkıntısı budur. Bazen açmaya müsait hale geliyor kısa süreli de olsa. Cephe yağışının da güzel tarafı bu cephe bitene kadar hava hiç açmaz
Bende aynı,şükretmeyenler gitsin rusyaya ben memnunum halimden,elhamdulillah.
Tabi şükretmek lazım. Baktığınız zaman aslında ortalamaların çok üzerinde sıcaklıklarla ve genel manada kurak bir kış sezonu geçirdik. Dolayısıyla böyle bir kış mevsiminde bile 16-17 Ocak sistemini aldık bu bir. Ocak’ın sonuna doğru daha çok Trakya’da etkili olan ikinci bir sistem aldık. O da az da olsa yağdı. Bu iki. E şimdi de üçüncü karlı sistemi yaşıyoruz. Yani böyle bir mevsimde bu kesinlikle kötü değil. Bomboş bir kışta geçebilirdi. Ama şunu net görmüş olduk ki bir kışın görünümü ne kadar ortalamaların üzerinde de olsa demek ki sistem gelmesine engel değilmiş. Bunu göstermesi açısından önemli bir mevsim yaşadık. Yani böyle bir kış sezonuna rağmen başarılı oldu sistemler
Arkadaşlar izmit merkez burası afet boyutuna geldi kar neredeyse 10 sene rekorunu kıracak 30cm yaklaştı fotoğrafta görünen den 2 kat daha fazla yağıyor afet boyutuna geçti artık iş IMG_20210216_104645.jpg
Zaten bu üçüncü kar yani bu kış zaten üç kere de yağmur yağmıştır. :D Yani aslında koca kış sezonunda yağmur kardan çok önde değil miktar olarak. Enteresan