Kocaeli gölcük 23,7 derece ama ben ter döktüm nemden dolayı mı hissedilir sıcaklık fazla bilemedim. Ya da güneş altında daha fazla hissediliyor olabilir
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Bu sıcak ataktan sonra gelen soğumada fena oraj olur benden demesi.
-
Bugün güneşin altında sıcak gölgede serin bir hava var
-
bugün hava sıcaktı ama çokta bunaltmadı mayıs ayı anca bu kadar sıcak yapar. Yarın bir tık daha sıcak olacak 4 mayıs sonrası serinleme var. ÖMERİN YERİNE BEN MARMARA SORUMLUSU OLDUM 😁😁😁
-
bugün hava sıcaktı ama çokta bunaltmadı mayıs ayı anca bu kadar sıcak yapar. Yarın bir tık daha sıcak olacak 4 mayıs sonrası serinleme var. ÖMERİN YERİNE BEN MARMARA SORUMLUSU OLDUM 😁😁😁
Seneye bırakmayı düşünüyorum sorumluluğu yöneticilere başarılarını gösterirsen belki sen bile sorumlu olabilirsin
-
Yandım Allah yandım ter döktüm çok sıcak vallahi
-
Ateş gibi esiyor
-
Oh saat 1-2 gibi 32 derece felandı 28 e düştü rahatladık biraz
-
Esenler 29 derece
-
Serinledi hava biraz
-
bursa 3- 4 gündüğr sıcakta bugün hepten zirve yaptı :D çok sıcaktı bugün mayıs başında böyle sıcak direk yaza geçtik. temmuz ayından farksızdı.
gölgede 33 34 dereceyi gördü mgm 33 derece vermişti ..
-
pasted-from-clipboard.png
Yarın (4 Mayıs Salı ) sabah-öğle saatlerinde İstanbul,Doğu ve Güney Marmara'da yer yer sağanak yağış görülebilir. -
yağışlar kesti olan yağışlarda pasif zayıf mgm 1. 2 kg yağış vermiş ara ara yaz yağmuru olursa olur
bünyamin mayıs sıcak ve kurak dedi yaza geçtik ekime kadar yaz ekimden önce sonbahar gelmiyor artık
önümüzde 4 ay 4.5 ay yaz var en az 4 ay
hatta mayıs yaz haziran yaz temmuz yaz ağustos yaz eylülde % 90 yaz ..
yani 5 ay yaz baharı yaşamadan yaz serin dalga gelsede 20 den aşağı düşmez
-
pasted-from-clipboard.png
Yarın (6 Mayıs Perşembe) sabah-öğle saatlerinde bölgemizde Güney Marmara'da hafif-aralıklarla orta şiddette yağış görülebilir.
Ama etkili bir yağış değil.
7 Mayıs Cuma günü ise hava açık yağış yok.
8 Mayıs Cumartesi günü oraj-yağış anlamında etkili bir gün olabilir (Özellikle Trakya için) Cuma günü detaylarını yazacağım. -
- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık
-