Yağış yaklaşıyor
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Bugün beklenen yağışlarda modellerde kararsızlık var (Siklondan kaynaklı)
Ecmwf yağışı Kocaeli,Sakarya(bu iki yere çok şiddetli) Bursa,İstanbul Anadolu yakasına şiddetli vermiş.xx_model-en-323-0_modez_2021070512_43_4964_63.png
İcon-Eu ise yağışı İstanbul Avrupa-Anadolu,Kocaeli ve Sakarya'ya vermişpasted-from-clipboard.pngEuro 4 ise yer yer şiddetli yağış vermiş.
xx_model-en-323-0_modgbrhd_2021070512_33_4964_157.png
Yani sonuç olarak radar takibi yapmamız lazım yağışlar balon da olabilir şiddetli de olabilir. -
2 gün önceki radar görüntülerini nerden bulabilirim
2 gün öncesinin radar görüntüleri benim bildiğim kadarıyla bulunmuyor anlık görüntüler radar görüntüleri
-
- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık abim
-
arslan ventuskyda var
-
Kocaeli'ye kuvvetli yağış geliyor
-
-
bursa yıldırım 34 kg yağış aldı sabah.sabit bardaktan boşanırcasına yağdı
kocaeli tarafına daha kuvvetlı bekleniyordu istanbuldada ama bursadan daha az yağış almışlar gibi ama şimdilik belli olmaz
öğleden sonra yağışın durumu nedir ?
-
bursa yıldırım 34 kg yağış aldı sabah.sabit bardaktan boşanırcasına yağdı
kocaeli tarafına daha kuvvetlı bekleniyordu istanbuldada ama bursadan daha az yağış almışlar gibi ama şimdilik belli olmaz
öğleden sonra yağışın durumu nedir ?
Zayıf yağış görünüyor
-
Çok Tuhaf bir şeye şahit oldum dışardayım yağmur var bir anda şiddetlenip bir anda kesiliyor 4 dakika boyunca böyle devam etti neden böyle oldu biri açıklayabilir mi bu durumu
-
Bu arada Kocaeli Gölcük 36.6mm oldu
-
Çok Tuhaf bir şeye şahit oldum dışardayım yağmur var bir anda şiddetlenip bir anda kesiliyor 4 dakika boyunca böyle devam etti neden böyle oldu biri açıklayabilir mi bu durumu
bulutlar çok parçalı ufak ufak küme halinde ve hızlı şekilde hareket halinde oldukları için diye düşünüyorum.
-
Bu gece yaz mevsiminin en serin gecesi olabilir büyük ihtimalle.
-
-
Bu gece yaz mevsiminin en serin gecesi olabilir büyük ihtimalle.
sanmam ki bursa için bu gece 19 derece vermiş ..gece bu sıcaklık bursa için çok normal.
istanbul bile gece en düşük 21 derece
gündüz sıcaklık biraz düşük ama havada kapalı olduğu için gece sıcaklığı pek düşemiyor buda bizi aldatıyor biraz ..
15 falan olsaydı evet en düşüklerden biri olabilirdi 19 derece çoook normal
hatta gündüz 32 33 olup hava açık olduğu için gece 17 18 olduğuda oluyor çok kez
-