hocam Özel Üyesiniz ya hatırına profile bir resim koysak daha güzel olurdu
Hemen hallediyorum abi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhocam Özel Üyesiniz ya hatırına profile bir resim koysak daha güzel olurdu
Hemen hallediyorum abi
Totem olarak geçen Şubat sisteminde konumumda ölçtüğüm kar miktarını koydum
Totem olarak geçen Şubat sisteminde konumumda ölçtüğüm kar miktarını koydum
O şubat çok başkaydı yav benim rakım 37 olmasına rağmen 30-40 cm kar vardı.Benim gözümde 2017 godzillasını çoktan sollamıştı.O günü unutamıyom.Keşke bir daha nasip olsa...
O şubat çok başkaydı yav benim rakım 37 olmasına rağmen 30-40 cm kar vardı.Benim gözümde 2017 godzillasını çoktan sollamıştı.O günü unutamıyom.Keşke bir daha nasip olsa...
Ben de Godzilla'da 35cm kar almıştım, Şubat sistemi yaşamımda gördüğüm en sert sistemdi. inşallah önümüzdeki sistemde rekorları tazeleriz
Tüm modellerin mütabık olduğu tek konu Kocaeli-Sakarya hattının ne olursa olsun sistemin yıldızı olacağı
MGM'den gol haberi geldi ☃️
Evet arkadaşlar bizim için büyük gün geldi nerdeyse bu sistemler hiç bitmeyecek mi diyeceğiniz günler bbaşlıyor,bu sistemin tahminini 27 aralıkta şahsi tahminler köşesinde yapmıştım, ve geçen haftada bu sistemlerin ocak ayının son günlerinde gelecek sistemle birleşeceğini söylemiştim, şimdi sıkı durun son kar tanesini göreceğiniz tarih Şubat ayının 6 gibi olacak artık sistemin süresini siz sayın .
9 günlük yağış animasyonu eksiği var fazlası yok
esenyurt tahmın kac cm olur
Sıcaklıklar Yüksek Şuan için
Anlık olarak KKY başladı yavaştan geliyor
umut tepe bembeyaz yoğun kar devam ediyor
An itibariyle saf kar başladı lapa lapa
An itibariyle saf kar başladı lapa lapa
acaba ne zaman beyazlamaya başlıyacak :D
acaba ne zaman beyazlamaya başlıyacak :D
Yeşillikler çatılar arabalar vs. bembeyaz şuan güzel başladı sistem
Kocaeli Şekerpınar otobanı yıkılıyoo