buraya kar yağmasının sebebi yağışın şiddetlenmesiymiş. Düşey hızla beraber sıcaklık düşmüş ve kar yağmış. Normalde bugün kar beklenmiyormuş Kocaeli'de. Zaten şuan yağmura döndü 45 dakikadır aynı şekilde devam ediyor.
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
buraya kar yağmasının sebebi yağışın şiddetlenmesiymiş. Düşey hızla beraber sıcaklık düşmüş ve kar yağmış. Normalde bugün kar beklenmiyormuş Kocaeli'de. Zaten şuan yağmura döndü 45 dakikadır aynı şekilde devam ediyor.
Aynen. Dediğim gibi yarın akşam şartlar iyilleşiyor..
-
Aynen. Dediğim gibi yarın akşam şartlar iyilleşiyor..
Herkesin ağzından cm yokladım, sendende cm alayım salı sabahı kaç cm olur😂
-
Herkesin ağzından cm yokladım, sendende cm alayım salı sabahı kaç cm olur😂
Rakım tam olarak kaç.
-
Rakım tam olarak kaç.
70-80 gibi bir şeydi
-
Bursa için sistem daha başlamadı bile. Balıkesir ve Bursaˋnın yüksek kesimlerinde yarım metre kar ölçülürse sistemin sonunda. Hiç şaşırmam...
Ne zaman baslicak başlasın artık arabaların üstü ve çim çok hafif beyaz az ara ara kuvvetleniyor 5 dk sonra geçiyor radardan bakıyorum adam gibi kütle yok gelen giden sabahtan beri gelen kütleleri de şiddeti bile yok 330 m rakım dayım ümidim kesildi sisteme
-
Umutsuzca tatil haberini bekliyorum, tatil olsa da sabaha kadar radar başında kar takip etsem
-
Umutsuzca tatil haberini bekliyorum, tatil olsa da sabaha kadar radar başında kar takip etsem
Salı ve çarşamba tatil olur bence, üstelik yağış pazartesi gece başlayacağı ve salı ve çarşamba evde olacağın için bence rahatlıkla takip yapabilirsin çünkü yeteri kadar boş vaktin olacak.
Kafa çalıştır az dost 😂
-
Salı ve çarşamba tatil olur bence, üstelik yağış pazartesi gece başlayacağı ve salı ve çarşamba evde olacağın için bence rahatlıkla takip yapabilirsin çünkü yeteri kadar boş vaktin olacak.
Kafa çalıştır az dost 😂
Orası öyle üstad da yarın yine okul için rahatım bozulacak açıkcası Bu rahatlığı hiç bozmadan yarından başlayarak perşembeye kadar kar takibi ilaç gibi gelirdi
-
Kocaeli yarın tatil olacağını sanmıyorum. Asıl olay kocaeli yarın akşam başlar. Salı ve çarşamba tatil olabilir
-
Kocaeli yarın tatil olacağını sanmıyorum. Asıl olay kocaeli yarın akşam başlar. Salı ve çarşamba tatil olabilir
Sen bana kaç cm alırım söylemedin 😂
-
Sen bana kaç cm alırım söylemedin 😂
Rakım biraz daha yüksek olsaydı iyiydi. Gece yağan kar tutacaktır. Ancak gündüz vakti erimeler olabilir. Bu nedenle cm versemde büyük ihtimal doğru çıkmaz. Okul tatil ettirir diye düşünüyorum.
-
Rakım biraz daha yüksek olsaydı iyiydi. Gece yağan kar tutacaktır. Ancak gündüz vakti erimeler olabilir. Bu nedenle cm versemde büyük ihtimal doğru çıkmaz. Okul tatil ettirir diye düşünüyorum.
Benimde bir tahminim var bir şey bilmesem bile öğlene ikindiye doğru konumumda dekler çok pis pataklıyor Gölcüğü erime olmasına müsade etmez bence
İkindi vakitleri sınırlı alan modellerinden çok iyi anlaşılıyor kesintisiz dekler alacağımızdanoverview_20230205_12_046.jpg
Hak veriyor musun?
-
Ne zaman baslicak başlasın artık arabaların üstü ve çim çok hafif beyaz az ara ara kuvvetleniyor 5 dk sonra geçiyor radardan bakıyorum adam gibi kütle yok gelen giden sabahtan beri gelen kütleleri de şiddeti bile yok 330 m rakım dayım ümidim kesildi sisteme
Rakım müthiş. Soğuma daha Bursaˋya bile girmedi diyebilirim. Güzel bir birikim bekliyorum. Yıldızlarımızdan birisi sen olabilirsin bu sistemde
-
İlk defa bir tahmin yapıyorum tutacağından eminim, o dekler E-Rİİ-MMEE-YEE MÜÜ SAAA DEEE ETTTTMEEEEz ahanda buraya yazdım çok sık vuruyorlar akşama kadar
-