Körfez hakkında ne diyorsunuz hocam
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Gfsde deniz etkisi yağış oluşumları düzgün görünmüyor, bu da daha iyi bir tahmin yapmama engel oluyor o sebeptendir ki, ecwmf güncellemesini bekliyorum hep bu sistem için.
-
Pazartesi sabahı gölcükte yoğun kar mı??!??
-
Bak sen
-
10 m rakımı olan bir yer için değişik bakalım
-
10 m rakımı olan bir yer için değişik bakalım
10 metre rakımı var ama merkezi için geçerli biraz karasal bölgesinde oturuyorum 70-75 rakımı var oturduğum yerin.
-
10 metre rakımı var ama merkezi için geçerli biraz karasal bölgesinde oturuyorum 70-75 rakımı var oturduğum yerin.
Bende karşındayim abi 80 rakımı var olduğum yerin Körfezdeyim
-
Körfez içinde geçerli mevcut görüntüde orada da yoğun kar var.
-
Gerçekten mi bende körfezde oturuyorum ne taraftasın?
-
Tüpraş tarafındayım bu arada
-
Kocaelide dahi kar beklemeyenlere inanmayın, öncelikle evet İstanbulda pazartesi gecesi çoğunlukla yağış yok. Ama özellikle Anadolu yakasının yağış yakalama şansı var deniz etkisi kar yağışlarının ufak parçalarını yakalayabilirsiniz. Gözlerinin önünde modele yansıyan deniz etkisi yağışları nasıl görmüyorlar anlam veremiyorum. Kocaelide pazartesi gecesi görsel show var bir ihtimal İstanbulun Anadolu yakasıda bu eğlenceye katılabilir bu yazdıklarım burada kalsın kar beklemeyenlere soracağım.
-
Gerçekten mi bende körfezde oturuyorum ne taraftasın?
Agderede oturuyorum hocam
-
Kocaelide dahi kar beklemeyenlere inanmayın, öncelikle evet İstanbulda pazartesi gecesi çoğunlukla yağış yok. Ama özellikle Anadolu yakasının yağış yakalama şansı var deniz etkisi kar yağışlarının ufak parçalarını yakalayabilirsiniz. Gözlerinin önünde modele yansıyan deniz etkisi yağışları nasıl görmüyorlar anlam veremiyorum. Kocaelide pazartesi gecesi görsel show var bir ihtimal İstanbulun Anadolu yakasıda bu eğlenceye katılabilir bu yazdıklarım burada kalsın kar beklemeyenlere soracağım.
Görsel show altında biraz yürümeyelim mi 🥳
-
Agderede oturuyorum hocam
Anladım hocam bana yakınsınız ben de yarımca da oturuyorum.Orası tütünçiftlik diye geçer. yosun
-
Kocaeli kar alır. Merkezde dahi kar görülürse şaşırmam.
-