Kar görürsün.
Hocam Kocaeli gece yarısı görsellikte olsa kar görebilir mi kıyı kesimde ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar görürsün.
Hocam profilde bulunan rakım evimin bulunduğu Aksaray rakımı ancak şuan sınavlarımı vermek üzere Tekirdağ'da bulunuyorum
Rahat görürsün diyemem ama sürpriz olabilir. Eğer uyumayacaksan camdan takip et derim.
Sıcaklığı 15-20 dakikada bir takip ediyorum 4 derece ve altına düştüğü zaman sokak lambalarını izleyeceğim.
şuan da balıkesir merkezde karla karışık yağmur yağıyor anlık olarak
Sıcaklığı 15-20 dakikada bir takip ediyorum 4 derece ve altına düştüğü zaman sokak lambalarını izleyeceğim.
Sıcaklık 0.1 derece artıyor yarım saat sonra 0.3 derece azalıyor.
Şimdi ben bu durumu anlayamadım Bursa merkez 5.6 derede diyor mgm lakin uludagda yagmur yağıyor bu nasıl oluyor 2 derece daha düşse kar yağacak uludagda suanda sıcaklığın 10 derece altı eksi 4 felan olması lazım neden böyle bu
Şimdi ben bu durumu anlayamadım Bursa merkez 5.6 derede diyor mgm lakin uludagda yagmur yağıyor bu nasıl oluyor 2 derece daha düşse kar yağacak uludagda suanda sıcaklığın 10 derece altı eksi 4 felan olması lazım neden böyle bu
üst seviye sıcak olduğundan dolayı. Şu an merkez 5,6 derece fakat 1100 rakımlı Keles 6,0 derece. ilginç gerçekten ama sistem fos ..
Peki yildirim 7.7 derece diyor merkez 5.6 diyor merkezle aramda 3 km mesafe var ve 210 metre yükseğim merkezden budami doğrudur bu kadar etkilermi
Saat 23:00 00:00 a doğru gfs İstanbulun Anadolu yakasının doğusuna ve güney Kocaeliye yanii benim oturduğum yerlere kar vermiş bekliyorum ama sıcaklık çok yavaş düşüyor.
Peki yildirim 7.7 derece diyor merkez 5.6 diyor merkezle aramda 3 km mesafe var ve 210 metre yükseğim merkezden budami doğrudur bu kadar etkilermi
etkileyebilir
Edirne merkez biraz tuttu daha ne kadar yağış olacak?
Herhalde düşey hız devreye girdi sıcaklık daha hızlı düşüyor Screenshot_2024-01-20-22-19-59-683_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu.jpg
Herhalde düşey hız devreye girdi sıcaklık daha hızlı düşüyor Screenshot_2024-01-20-22-19-59-683_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu.jpg
Hadi biraz daha düş lütfen.
Uludağ 'da kar yağışı başladı ❄️