Bu sene kar göreyim diye kanser olacağım herhalde.
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Screenshot_20240121-022949_Chrome.jpg
Uyku yok Anlaşılan ❄
-
- Resmi Gönderi
Beklentileriniz beklenen kadar olsun inşaallah arkadaşlar 🤲
-
Bursa inegol örtü yapmış 5cm kar vay bee
-
Bursa inegol örtü yapmış 5cm kar vay bee
bizim için hüsran oldu havada kar bile olmadı. bizi geçtim Uludağ da bile beklenenden çok daha az yağdı yağışın çoğu yağmur olarak düştü. Umudumu kaybetmeye başladım rezalet bir kış ..
-
Daha geçen dedim 28 29 sisteminde yok olacak diye oda kaybolmaya başladı bu sene ben kış beklemiyorum malesef eskiden Bursa 4 derece oldumu kaplikaya mahallesi 1 derece olur en az 10cm kar olurdu artık Bursa 4 derece kaplikaya 6.5 derece saçmalığa bakarmisin
-
amerikanın oyunu hocam bunlar 😃 düzgün bi kış kalmadı artık yaşayıp görün ne takip yaparım ne de beklentiye girerim
-
Valla bu sene çok canım sıkıldı kış bitmedi biliyorum ama ocak ayında bırakın örtülü kar'ı havada bile zor gördüm.O da gece yarısı tek tük.Şubat inşallah istediğimiz gibi geçer ne diyeyim ki.Şubattaki Jules Verne sistemini iple çekiyorum.
-
Bursa - Mürseller (740 rakım) ❄️❄️IMG_20240121_183605.jpg
-
-
Bir sorum var arkadaşlar, İstanbul Anadolu yakasının doğusuna ve Kocaeliye kar verirken İstanbulun diğer yerlerine neden yağmur vermiş? overview_20240123_12_117.jpg
-
- Resmi Gönderi
Bir sorum var arkadaşlar, İstanbul Anadolu yakasının doğusuna ve Kocaeliye kar verirken İstanbulun diğer yerlerine neden yağmur vermiş? overview_20240123_12_117.jpg
Harita kullan yükletilere bak 0 izotermi ona bak öğren bakalım bunları
-
Harita kullan yükletilere bak 0 izotermi ona bak öğren bakalım bunları
Aklımın ucundan bir şeyler geçiyor, ama emin olamadığım için sormak mecburiyetinde kalıyorum yoksa belirli bir fikrim var.
-
Uludağ 'a kuvvetli kar yağışları geliyor. 💥 Kar kalınlığı 1 Şubat'a kadar 1 metre olur ya da çok yaklaşır. Ayrıca alçak kesimler içinde Pzr - Pzt günleri kar ihtimali netleşti diyebiliriz
-
önümüzdeki haftasonu sisteminde bursa yenisehir 238 rakım icin nasıl bir beklentide olmalıyım mgm 2 gün kky 2 gün kar vermis gfs ve ecmwf kar veriyor ama tam sinir sistemi sanki
-