- Resmi Gönderi
Nasıl paylaşıyoruz bu fotoyu
Sırasıyla paylaşım Merttty
Screenshot_2024-01-28-13-28-04-046_com.android.chrome-edit.jpgScreenshot_2024-01-28-13-28-23-194_com.android.chrome-edit.jpgScreenshot_2024-01-28-13-28-40-197_android-edit.jpg
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNasıl paylaşıyoruz bu fotoyu
Sırasıyla paylaşım Merttty
Screenshot_2024-01-28-13-28-04-046_com.android.chrome-edit.jpgScreenshot_2024-01-28-13-28-23-194_com.android.chrome-edit.jpgScreenshot_2024-01-28-13-28-40-197_android-edit.jpg
Sağolasın eyw kral
Ustad gözümüz sabah aydındı lakin bu mgm bozuntusu sadece ıstanbula kuvvetli kar uyarısı yapınca bütün modum düştü vallahi yaw
Ustad gözümüz sabah aydındı lakin bu mgm bozuntusu sadece ıstanbula kuvvetli kar uyarısı yapınca bütün modum düştü vallahi yaw
Sizin rakım yüksek özellikle Alperen baya iyi rakımda, kurtarırsınız diye düşünüyorum.
Rakım da sıkıntı yok direk kar olarak iniyor halendaha tek tük kar atıştırıyor lakin YAĞIŞ zayıf olursa RAKIM da biseye yaramaz diye korkuyorum bu dek bantları vurmazsa bize ıstanbul gibi ki vurmicak galiba mgm de uyarı vermiyor ıstanbul dışına o zaman kuru soğuk yeriz gibi durum canımı sıkıyor acikcasi
Rakım da sıkıntı yok direk kar olarak iniyor halendaha tek tük kar atıştırıyor lakin YAĞIŞ zayıf olursa RAKIM da biseye yaramaz diye korkuyorum bu dek bantları vurmazsa bize ıstanbul gibi ki vurmicak galiba mgm de uyarı vermiyor ıstanbul dışına o zaman kuru soğuk yeriz gibi durum canımı sıkıyor acikcasi
Dünde yazdım, son sözü radar söyler. Dek bu nereyi vuracağı belli olmaz.
20-21:00 civarı kar başlar kocaelide. overview_20240128_00_018.jpg
Merttty şu an mesela dek bantı var, Bursa Karacabey tarafında şu an dek oluşumu o tarafta.
MGM iki güne de kar vermiş Screenshot_20240128-131232.jpg
Mgm çoğu zaman sıcaklığı yüksek veriyor zaten 2-3 derece olur tahminim belki 4 derecede olabilir yağış kesildiği an.
Körfez istasyonunun yerini biliyorum çamlıtepede 90 m rakımda bulunuyor. Sefa kazancc
mgm zaten İstanbul dışında bir yere uyarı yayınlamadı ki. Gün içinde muhtemelen gelir uyarı Güney ve Doğu Marmara özelinde. Ama onu takmaya gerek yok gece saatlerinden itibaren coşacağız inşallah 🙏🏼
Benim konumumu akşam ilk kütleler güzel vuruyorda sonrası istikrarlı olmayacak gibi
Genişlerse kar sulu kar veya karla karışık yağmur alabilirim. 3 tane yağış türü belirledim gelirse hangisi olacak acaba. Screenshot_2024-01-28-17-47-34-008_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu-edit.jpg
Düşündüğüm gibi sağdan genişlemeye başladı daha fazlası olursa bir şeyler göreceğim Screenshot_2024-01-28-18-03-38-988_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu-edit.jpg