Hatay'dan daha çok kar görürüm diyordum da inşallah kış bitmeden şöyle örtülük bir kar görürüm
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
gosbda kar başladı
-
kütle tam kafamızda ve ben servisteyimScreenshot_20240129-182045.jpg
-
Koskoca 200 m rakımda iki dakika yağan kardan başka bir şey görmedim,inanılmaz ya
-
Koskoca 200 m rakımda iki dakika yağan kardan başka bir şey görmedim,inanılmaz ya
Sen onu görebilmişssin yine iyi ben merkezde kkydan öte göremedim gördüğüm de 1-2dk.
-
en çok ben gördüm de devamlı şu oranı yüksekti şu karı saf kar olarak alsaydık sabahtan beri net örtü vardı
-
Sen onu görebilmişssin yine iyi ben merkezde kkydan öte göremedim gördüğüm de 1-2dk.
Orası yine merkez benim olduğum yer tepeydi ama sonuç tırt
-
Merkeze kütle geliyor
-
en çok ben gördüm de devamlı şu oranı yüksekti şu karı saf kar olarak alsaydık sabahtan beri net örtü vardı
Bende körfeze geliyom şimdi bakalım orda durum nasıl
-
-8 İn yapabileceği max şey bu kadardı zaten üst seviye soğuğu kuvvetli olmasaydı bukadarını bile görmezdik en az -10 girmesi gerekiyor adam akıllı örtülü kar için.
-
Yağış yok kütle kovalamak lazım
-
-8 İn yapabileceği max şey bu kadardı zaten üst seviye soğuğu kuvvetli olmasaydı bukadarını bile görmezdik en az -10 girmesi gerekiyor adam akıllı örtülü kar için.
Şubat 11 de bir şeyler görünüyor
-
bir şeyler geliyor gibiScreenshot_20240129-185403.jpg
-
Gebze tarafından gelıyorsan deli dehşet kar var
-
Gebze tarafından gelıyorsan deli dehşet kar var
Yok sakarya tarafı
-