- Resmi Gönderi
https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index/izmit-umuttepe/1029
Umuttepe kopuyor adeta
Bende yayın açılmıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhttps://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index/izmit-umuttepe/1029
Umuttepe kopuyor adeta
Bende yayın açılmıyor
Fotoğraf atarım başlarsa
Kocaelide Umuttepe, Zonguldakta The Gaca
Bende yayın açılmıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
çok iyi maşallah
Keşke büte kalsaymışım bu nasıl bir yağış
Keşke büte kalsaymışım bu nasıl bir yağış
İnsan valla öyle diyor bizim bütler biteli 1.5 hafta olmuştur bu hafta olsa süperdi
Körfezde adam akıllı kar göremedim şu an açık hava:(
Saat 17 gibi biraz yağdı o kadar
Neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama gölcükte sürekli kütleler eriyor geçen sene yaz ayından beri aynı şeyler oluyor. kütleler kuzeyden Marmara denizini geçerken sürekli eriyip duruyor buna bugünde aynı şekilde şahit oluyorum. Ne oldu bu konuma hiç bilgim yok ama bu işin içinde bir iş olduğu belli ben bu sistemden umudumu bu yüzden yitirdim çünkü geçen seneden beri aynı şeyler olunca öğrenilmiş çaresizlik durumuna geldim Sakarya İstanbullu arkadaşlar eğlensin en azından onlar adına sevinirim. Bu gölcüğe ne oldu bunun sebebini öğrenmeden de bir atmosfer sevdalısı olarak ölmeyeceğim şuan moralim o kadar bozuk ki anlatamam 1 haftadır sistemi iple çekiyordum yaşadığım durum ortada yazık çok yazık. Hayırlı forumlar
Şimdi tekrar başladı
Bugün 1 kez bile olsun lapaya dönemedi kar çok kötü
Site galerisinden zor derseniz veya limit dolu ise Kolay video paylaşımı için
Bu kütlelerin sadece gölcükte erime olayı önümüzdeki kar yağışlı sistemlerde de olursa mutluluğumu kimseyle paylaşamayacağım için forumu bile bırakabilirim. Marmara bölgesinde kar göremeyen tek ilçe olarak benim burada yaşamamda forumda takılmamda bir atmosfer sevdalısı olarak anlamsız ve acı verici . Ruh halim pek iyi değil bu konu hakkında son fikrimi belirttim Bu işten iyi anlayan birileri benim 1 senedir yaşadığım duruma açıklık getirebilirse mutlu olurum sadece ben yaşadığım için kimse fark etmiyor ama bu bölgede ciddi şekilde yağış kıtlığı var tüm ülke bol yağış alırken gölcükte kütleler eriyor bütün atmosfer sevdalılarını bu durumun sebebini bulmaya davet ediyorum