Yok mu gol haberi hemşehrilerim nöbetçiyim dışarı çıkamıyorum -2. kattan 🥺
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Malesef hocam şimdiye kadar hep yağmur arada graupel attı.Akşama doğru olabilir belki.
-
Yok ustam 1 saat sonra 24 dbz geliyor gibi şu anda o gelirse çok güzel şeyler olacak
-
Snowreis41 Sizin oraya 30 gelcek gibi ihya eder 5 dkda sıcaklık sorunu da kalmadı artık çok fazla
-
Snowreis41 Sizin oraya 30 gelcek gibi ihya eder 5 dkda sıcaklık sorunu da kalmadı artık çok fazla
Valla balkonda bekliyorum buyursun gelsin
-
Valla balkonda bekliyorum buyursun gelsin
20:30 U bekle hareketlenmeler başladı
-
Benim konumda şakır şakır yağmur yayo
-
Yok ustam 1 saat sonra 24 dbz geliyor gibi şu anda o gelirse çok güzel şeyler olacak
Malesef hocam şimdiye kadar hep yağmur arada graupel attı.Akşama doğru olabilir belki.
Hadi inşallah sizlerden foto video bekliyoum artık 🫡
-
Umuttepe kar başladı hazır mıyız başlıyoruz
-
Sıcaklık 3.2 derece anlık
-
Kocaeliyi Seyret - Şehir Kameraları
Umuttepe efsane yağıyor
-
Hafif sulu kar ve şiddetli rüzgar var.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ben bir gıdım kar görmedim bugün
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Perşembe günü, sistemin Marmara Bölgesi için bir nevi ara verdiği ve en az etkili olduğu gün diyebilirim. Karadeniz üzerinde gelişecek olan, zayıf ve organize olmayan, dağınık ve çoğunlukla güçsüz deniz etkili kar kütlelerinin haritada işaretlediğim alanlara doğru inmesi olası.
DEK olduğu için doğal olarak modellere göre yerel olarak daha etkili olacaklardır. Ancak haritada işaretlediğim her yerin kar göreceği anlamına gelmez; eğer DEK yağış kütlesi denk gelmezse açık gökyüzü izlersiniz.
Ayrıca, gece ve sabah saatlerinde buzlanma başlayacak. Don ve buzlanmaya karşı dikkatli olmanız ve mümkünse toplu taşıma kullanmanız önem arz etmektedir.
-