5dk yağıp güneş açması çok kötü bişey bu şekilde nasıl tutucak ki bu kar ve uzun süre güneşli hava oluyo saatlerce durmadan yağsın ki tutsun bunu açıklayacak biri var mı
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Sorma yağıyor da tutmuyor ne yazıkki.Şimdi biraz yavaşladı zaten.
Vallahi mgm neye dayanarak yky koydu bilmiyorum
-
5dk yağıp güneş açması çok kötü bişey bu şekilde nasıl tutucak ki bu kar ve uzun süre güneşli hava oluyo saatlerce durmadan yağsın ki tutsun bunu açıklayacak biri var mı
-
Sistem daha yeni başladı asıl kar cuma cumartesi günü dek bantları yarın daha uzun olacak yağışta daha kaliteli olacak ve hava daha soğuk olcak.
-
Sistem daha yeni başladı asıl kar cuma cumartesi günü dek bantları yarın daha uzun olacak yağışta daha kaliteli olacak ve hava daha soğuk olcak.
Hocam peki bu akşam veya gece yoğun yağış olurmu sabah karla uyanırmıyım ben konum yalova
-
Hocam peki bu akşam veya gece yoğun yağış olurmu sabah karla uyanırmıyım ben konum yalova
Deniz etkili kar birazcık şans işi güçlü bir kütle yalova merkezinden geçerse neden olmasın fikrimce uyanacağını düşünüyorum.
-
Daha şu anda burada da bir şey yok sistemin yağış olarak en zayıf günü bugün esas olay yarın ve cumartesi başlayacak merak etme daha yeni yeni giriyor sistem pazartesiye kadar uzayabilir yağışlar
-
Çok sağlun hocalarım elinize sağlık
-
Athena yine başladı bu sefer daha yoğun
-
Bursa-İnegöl maalesef sadece kuru soğuk var. dün gece az bir şey yağdı o kadar. inşallah cuma, cumartesi kar olur.
-
Athena yine başladı bu sefer daha yoğun
Sizin orayı vurur daha merkez olarak bütün kütleler sıyırıyor ben de kafayı sıyıracağım birazdan 😂
-
Sizin orayı vurur daha merkez olarak bütün kütleler sıyırıyor ben de kafayı sıyıracağım birazdan 😂
Aynı kaderi paylaşıyoruz hocam
-
Yok yaw iki dakika yoğun oldu sonra durdu😂
-
Eğer şu kütle gelirse varya yer yerinden oynar inşAllah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
An itibariyle Kocaeli Yalova Ve Sakarya için Turuncu uyarı geldi. Uzun zaman sonra ilk defa turuncu uyarı gördüm.
-