Hafif hafif bir yağış var gece 4 5 den sonra olaylar patlar
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
körfez de beyazlamayan bir tek yollar kaldı 1 saattir bir yağış var.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Burada yağıyor ama çok hafif geceden sonra aksiyon başlıyor işe gitmeseydim nöbet tutardım mutlaka
-
Burada yağıyor ama çok hafif geceden sonra aksiyon başlıyor işe gitmeseydim nöbet tutardım mutlaka
Sanki iyi kütleler geliyor
-
Sanki iyi kütleler geliyor
Aynen güzel kütleler yolda karasu tarafından geliyor ama onların gelmesi bi 10 buçuk 11 i bulur gibi. Şu anda yağış az az yağmasına rağmen yavaş yavaş beyazlatıyor güzel bir kütle gelse olacakları düşünemiyorum.
-
Aynen güzel kütleler yolda karasu tarafından geliyor ama onların gelmesi bi 10 buçuk 11 i bulur gibi. Şu anda yağış az az yağmasına rağmen yavaş yavaş beyazlatıyor güzel bir kütle gelse olacakları düşünemiyorum.
Hava çok soğuk normal yere düşen her tane yapışıyor
-
Bursa'da da şu an yağmaya başladı küçük taneli. Yerler kuru ve sıcaklık 0'a indiği için çatılarda ufaktan beyazlama emareleri başladı. Ortam müsait şöyle yağışın miktarı fazla olsa çok güzel tutunacak ama işte umarım olur
-
Bu arada gfs biraz daha doğularsa vortexi Kocaeli'nin üstüne boşaltacak
-
Bu arada gfs biraz daha doğularsa vortexi Kocaeli'nin üstüne boşaltacak
Yarını iple çekiyorum şimdiden
-
Yarını iple çekiyorum şimdiden
Eğer gelirse 2021 kadar olabilir hatta son 3-4 senin acısını çıkartır
-
Değirmendere çok güzel yağıyor
-
Kameraya çok ihtiyaç duymuyorum balkona çıkıyorum yetiyor
-
Kameraya çok ihtiyaç duymuyorum balkona çıkıyorum yetiyor
Sen şanslı taraftasın rahatsın tabii
-
An itibariyle yağış tekrardan yoğunlaşmaya başladı bir de lapalaşırsa çok güzel olacak
-