- Resmi Gönderi
Can abi bak saka yapma bana bak vallahi çok fena kırılırım
Şaka falan değil en az 10-15 cm kar görürsün.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCan abi bak saka yapma bana bak vallahi çok fena kırılırım
İstanbulda gece yağış alıyor ama. Onlar niye 10 15 cm alamıyor.
İstanbulda gece yağış alıyor ama. Onlar niye 10 15 cm alamıyor.
Gece yağış yok. Sen birkaç gün önceki modellerde kalmışsın hala.
Süreleri zamanları değişti yağışları. Yağmur gece saatlerinde bitiyor daha sonra 6'sı öğleden sonra kara çeviriyor.
Gece yağış yok. Sen birkaç gün önceki modellerde kalmışsın hala.
Süreleri zamanları değişti yağışları. Yağmur gece saatlerinde bitiyor daha sonra 6'sı öğleden sonra kara çeviriyor.
Ee abi baştan desene burada kar acısı çekiyorum
Birde Gölcük ilçesini vereyim sonra Kırılmayayım
Ee abi baştan desene burada kar acısı çekiyorum
Birde Gölcük ilçesini vereyim sonra Kırılmayayım
Sıkıntı yok. Ecmwf de çok iyi çıktı zaten hadi iyisin :D
Bl
Sıkıntı yok. Ecmwf de çok iyi çıktı zaten hadi iyisin :D
Bak vallahi abi bu işin şakası yok. Eğer öyleyse iki gece bu kazığını unutamam ona göre
Bl
Bak vallahi abi bu işin şakası yok. Eğer öyleyse iki gece bu kazığını unutamam ona göre
Yusuf az rahat dursan artık diyorum şakam yok. Otur bekle işte.
@Y_u_s_u_f1 örtüde erime olmayacak çünkü etkili yağış Cuma akşamı başlayacak zaten. Öncekileri görüntü ve ana yemek öncesi aperatif olarak düşün.
Sistemde kötüleşme olmadı iyileşme oldu. Sen baştaki siklona bakıyordun da kaç gün önce dedim zaten onu unut diye. Bir bildiğim var ki diyorum.
Yarın tahminen saat kaç gibi başlar hocam kar Kocaeli’de
Ama soğuğu daha geç sokmuş öğlen başlayacak olan kar şimdi akşam saatlerine kaydı bu Kocaeli için zarar değil mi
Ama soğuğu daha geç sokmuş öğlen başlayacak olan kar şimdi akşam saatlerine kaydı bu Kocaeli için zarar değil mi
Zararı falan yok ben sana cm verdim arkana yaslan Cuma da uyumazsın artık bize fotoğraf atarsın.
Zararı falan yok ben sana cm verdim arkana yaslan Cuma da uyumazsın artık bize fotoğraf atarsın.
Sabah güncellemesine bakınca moralim bozuldu okulda çok mutsuzdum :'D
Yarın tahminen saat kaç gibi başlar hocam kar Kocaeli’de
Etkin yağış akşam işte. Hava karardıktan sonra. Radar takibiyle bakarız tam saatine.
Etkin yağış akşam işte. Hava karardıktan sonra. Radar takibiyle bakarız tam saatine.
Tamam hocam bu akşam tekrar sorarım ben hatırlatmak için