- Resmi Gönderi
Tamam hocam bu akşam tekrar sorarım ben hatırlatmak için
Bu akşam neden soruyorsun yahu Cuma sorsan neyse :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTamam hocam bu akşam tekrar sorarım ben hatırlatmak için
Kocaeli 25 cm kar alıyor derdinize bak.
Iyiki istanbulda değilsiniz..
Kocaeli 25 cm kar alıyor derdinize bak.
Iyiki istanbulda değilsiniz..
niye sende aşağı yukarı 25 cm görürsün
Yok hocam kar yarın başlamıcakmı hocam yağmaya saat kaç gibi başlar onu soruyorum ben hocam
Yok hocam kar yarın başlamıcakmı hocam yağmaya saat kaç gibi başlar onu soruyorum ben hocam
Yarın Cuma mı ? :D :D
Yarın için bir şey diyemem radara bakarsın göreceğin yağış ve kar sürprizin olur.
Cuma akşamı asıl kar geliyor.
niye sende aşağı yukarı 25 cm görürsün
Hocam avrupa o kadar alır mı ?
Hocam avrupa o kadar alır mı ?
Aşağı yukarı
Mgm istanbul S.gaziye perşembe kky, cuma orta kar, cumarteside orta kar, pazar ise hafif kar vermiş.
esenler kaç cm olur ki??
7 10 cm
@Y_u_s_u_f1 sürekli sorup duruyorsun aynı şeyleri cevaplıyorum sana zaten. Az kafa çalıştır Cuma akşamı kar yağacaksa hangi günün sabahı örtü görmüş Oluyorsun? :D
Perşembe günü olabilecek sürpriz yağışlar Cuma sabahına örtü oluşturmaz. Örtüyü Cumartesi sabah bekle.
@Y_u_s_u_f1 Cumartesi geceyarısı dememin nedeni Cumayı Cumartesiye bağlayan gece olması :D
21:00 gibi kar beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. Daha çok geceyarısına doğru saf kar beklemen gerekir. Sabaha beyaz uyanacağın kesin zaten.
Ben modele şimdi baktım 19:00 gibi zaten soğuk girişi yapamamış haklıymışsın bende Allah Allah diyorum daha dün akşam kar veriyordu. O gün için
Hocam bursada hafif tutmaya başladı
HAYIRLI OLSUN HOCAM
BİLDİRİMLERİNİZİ BURADAN YAPIN
esenler arabaların üstü biraz biraz beyaz biraz daha tutsun havaların sesi yazıp atacam
@Y_u_s_u_f1 yahu sana kaç kere diyecem şu modeli takip etme artık zamanı geçti onun :D